![]() |
Cevap: Maraton Turnikelerinde Bilet Rezaleti!
böylesini ilk defa duyuyorum gardaş :D
|
kombıne kartım var,yemin ederım aksam 7.10 da maraton trıbun kapısında sıraya gırdım macın 20.dak.trıbune gırdim,gol yemışız,sıradayken bır gozumde maraton trıbunun çatısındaydı tonlarca kar kaymıs catının kenarlarını aşmıstı,duşse yuzlerce adamın kafasinı patlatır allah muhafaza,
|
[QUOTE=infial§;772669]kombıne kartım var,yemin ederım aksam 7.10 da maraton trıbun kapısında sıraya gırdım macın 20.dak.trıbune gırdim,gol yemışız,sıradayken bır gozumde maraton trıbunun çatısındaydı tonlarca kar kaymıs catının kenarlarını aşmıstı,duşse yuzlerce adamın kafasinı patlatır allah muhafaza,[/QUOTE]
Kulüpte de belediyede de iş yok. Belediye 2.500 ton tuz kullanmış benim kapımdan bir kez olsun geçmedi. |
[QUOTE=infial§;772669]kombıne kartım var,yemin ederım aksam 7.10 da maraton trıbun kapısında sıraya gırdım macın 20.dak.trıbune gırdim,gol yemışız,sıradayken bır gozumde maraton trıbunun çatısındaydı tonlarca kar kaymıs catının kenarlarını aşmıstı,duşse yuzlerce adamın kafasinı patlatır allah muhafaza,[/QUOTE]
[B]Çok haklısın onu da yazacaktım unuttum. Resmini çekecektim, makinam yanımda yoktu. Aynı şeyi bizde gruptaki arkadaşlarla konuştuk 1 metreye yakın sarkmış duruyordu. Allahtan havaların soğuk ve sert olmasından buzlar kemik gibi duruyordu da aşağı düşmedi. Yani her yönü ile tam bir rezalet. bakan yok, ilgilenen yok, takip eden yok, disiplin yok, Özel Güvenlik Görevlileri de başlarına buyruk uygulamalar. TFF'nin talimatlarına uygun düzenleme yok. Kısaca rezalet rezalet rezalet. Sonra da "maça gelen taraftar sayısında düşüş neden" diye sorgular dururuz.[/B] |
Bunlar çözülmesi zor mesele değil biraz daha erken 2 saat önceden maça gidilebilir sdat içi muhabbeti ayrı bir keyiftir bu gibi maçlarda erkenden gidelim derim
|
Bu maç ceza yersek Güvenlik Görevlilerinin yüzünden yiyeceğiz.Merdiven boşluklarında adam vardı.Maratonda kapasitenin üstünde adam vardı.
|
[QUOTE=bugra5858;772693]Bu maç ceza yersek Güvenlik Görevlilerinin yüzünden yiyeceğiz.Merdiven boşluklarında adam vardı.Maratonda kapasitenin üstünde adam vardı.[/QUOTE]
Kapasıtenın cok cok fazlası taraftar vardı stadyumda ben ılk kez tel orgulerın onunde ayakta bekleyen taraftar gordum,maraton trıbun 5500 kapasıtelı, bu sayının cok ustu taraftar vardı bu kadar,yanlıs yaptık 10 tl ye bılet mı satılır, |
söylediklerinize hak veriyorum ama beleşçi dediğiniz adamların çoğu öğrenci . ceplerinde 5 kuruş olmayanıda var içinde belki ama takımı 90 dk destekliyorlar . o kombine sahibi vatandaşlarda çekirdek çıtlayıp maç seyrediyor . güvenlikçi neden almasın gerçek taraftarı ? ama öncelik biletlilerde olmalı tabii . maraton 5 bin kişilikse 4 bin ve ya 4 bin 500 kişi çekirdek çıtlayıp maç seyrediyor . bilet fiyatlarını artırılıp vatandaş maçtan soğutulurmu ? belkide cebindeki son parayı bilete veriyor . bilet fiyatları pahalı olsa alamıyakcak insan çok . bunlarıda düşünün biraz .
|
bi de anons yapmazlar mı iki de bir merdiven boşluklarını boşaltın diye. ulan alırsan o kadar biletsiz adamı içeriye tabi millet de merdiven boşluğunda bekler.dikkat ettiniz mi maratondaki taraftar grubunun sayısı ne kadar azdı bu maçta. biletli yerler tükenince beşelçiler giremedi demek.tamam bişey demiyoruz stadı ateşliyorlar ama takımını seviyorsan takımına 10 lira için kazık atma. ayrıca bizim stada girmek de çıkmak da bir rezalet millet aferdersiniz birbiriyle akraba oluyor. bayanlar zaten bir daha gelmem diyerek çıkıyor.ondan sınra tarfatr niye gelmiyo niye acaba????
|
Önceden stadyumlarda güvenliği asker sağlardı sonra polise geçti sıkıntı yoktu şimdiyse özel güvenlik denilen arkadaşlara geçti ileridede askerliğini inzibat olarak yapmışlara geçer herhalde güvenlik bomboş hiçbir işe yaramıyor adamlara laf söylediğinde onların pervasız hareketleri insanı çileden çıkarır...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:41. |