SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Trabzonspor 2 -1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33835)

lisyen_kiz 05.03.2012 22:26

Cevap: Trabzonspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yoruml

yenilirse sıkıntıya düşer sivas...

myway 05.03.2012 22:51

atilla senecky ve nihat yanyana 3 kaleciyle çıksak 3 gol yeriz. umarım maçı kazanmak için 4 gol atabiliriz !

sucu kalecilerde bulmuyorum bu kadar yumuşak oyun olmaz.. defans oyuncularımız hicbiri adamlarını hakkıyla tutmuyolar...

dedigim gibi maçı almak icin formda ileri uc oyuncularıyla 4 gol bulmamız lazım.

DOGU_BEY 05.03.2012 22:55

[B]bugünki bu mağlubiyet ve moral bozukluğu bu maça ister istemez yansıyacaktır, yai dezavantajlı gidiyoruz...Yalnız böyle durumlarda böyle kötü yenilgiler sonra artı motivasyon da sağlayabilir ve en kötü 1 puanla döneriz diye düşünüyorum...Tek dikaat etmemiz gereken ilk 20 dakika daha doğrusu maçın hemen başında gol yememek...Bunu bir başarabilsek birçok şey lehimize dönecektir...Zaten bu sezon olmadık puanları hep böyle maça 1-0 yenik başlayarak verdik malesef...[/B]

avare 05.03.2012 22:56

nasil is ya bu mactami pazartesi calisiyoruz bakamiyoruz maca

dogan5880 05.03.2012 23:37

ben çok ınanıyorum yenıcez

kara 06.03.2012 00:15

fark yemeyelimde benim bu takıma güvenim kalmadı

OzkanBaskan 06.03.2012 07:41

[B]Çok iyi hazırlanması lazım takımın haddini bilerek oynaması da cabası eğer önceki maçlar gibi saldırıyım atıyım atak pozitif futbol gibi düşüncelere kapılırsak bir plaka daha yazılır demedi demeyin..Bu liğde her puan çok önemli ona göre oyun anlayışı ve kadro çıkarması lazım hocanın[/B].

ardahanlı 06.03.2012 09:15

Bence gs mağlubiyetinden gerekli dersleri çıkararak bu maça daha iyi hazırlanacaklardır. Lazyoya orta sahada top kullanma izni vermezlerse oyunun mutlak hakimi olacaklardır.

İnşallah Sivasspor taraftarlarının iple çektiği bu maçı yüzünün akıyla noktalayacak.......

babapiton 06.03.2012 10:17

-----------------Nihat------------------
-Faty-----Rajnoch---Navratil----Kağan--
-------------Kadir--Kıvanç--------------
-Pedriel--------Erman-----------Ziya----
-------------Eneramo------------------

Grosicki Haftalardır iyi değil Kağan Gs maçında çok iyiydi Grosickinin Yerine Ziya oynamalı o kapasite var Grosicki sonradan girip diri olursa daha etkili olur...

SenSetik 06.03.2012 10:24

ben ne zaman bu takımdan umudu kessem bi süpriz yapıyor...çok zor maç...keşke dedikleri gibi olsa ama 6-0, 6-1, 5-8 falan diyen arkadaşlara da gülüyorum sadece...1 puan bile çok iyi bu deplasmandan...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:53.