![]() |
Cevap: Korcan Sahaya
Bizim artık Nihat-Korcan ikilisinden birini 1.kaleci olarak seçip onda ısrar etmeliyiz.Deneme tahtası gibi her maç ayrı kaleci olmuyor öyle..
|
[QUOTE=burak58as553;774497]Aslında Korcan'ı diğer seneye kullansak daha iyi olur gibi..[/QUOTE]
senesi kalmadı kardeş bu sezon BJK ya dönüyo bitiyor kiralık mukavelesi:confused: |
borjan+nihat+atilla+senecky=korcan...
|
[QUOTE=etlidöktürek;774515]borjan+nihat+atilla+senecky=korcan...[/QUOTE]
Hocam saçmalamayın ya borjan+nihat+atilladan hiçbir fazlası yok korcanın şu durumda seneckyden farksız oldugunu düşünüyorum. Atillayı kesmesek iyi olur Trabzon maçında iyiydi gerçekten.. |
atilla son maçta çok iyiydi bence bilinmeyen bir orca yerine atilla daha iyidir korçan 1 senedir kaleye geçmedi ilk 8 playoffu nu tehlikeye atamayız
|
Bence denemekte fayda var. Korcan olağanüstü bir kaleci değil belki ama yetenekli ve refleksli bir kaleci. Tamam Atilla'da son maçta çok iyiydi, ben ayrıca Atilla'nın kaleciliğini de beğeniyorum bazı hataları olsada.
Ama bu maçta KORCAN kaleye geçerse kendini göstermek için, rahatlamak için olağanüstü bir performans sergilemek isteyecektir. Buda ona kendine güveni getirir. Bence de Korcan Beşiktaş'tan seneye tekrar istenilmeli, çünkü o bizim evladımız artık ve 1. Kaleci olmalı, Nihat 2. Kaleci, Atilla'da 3. Kaleci olarak kalmalı. Korcan'a güven duyarsak o kendini daha çabuk toparlar. Bence Orduspor maçında kalede olmasında bir sakınca yok gibi görüyorum eğer ki, Rıza hoca öyle karar verirse. . |
Korcan vasat bir kaleci. Zaten kiralık olan bir kaleciye bel bağlamak yerine kendi kalecilerimize şans verelim.
|
Kaleci konusunda şansımız yok diyebiliriz ama şunu da düşünmek gerek ki, petkoviçten sonra alınan kalecilerde istenilen verimi alamadık.Hele hele son iki sezonda ise kalemiz yol geçen hanı oldu, kimi transfer ettikse takıma katkı sağlayamadı.Burada düşünülmesi gereken acaba yanlış transfer politikası mı yoksa kalecilerin yeteri kadar maça hazırlayıcı çalışmalarda ekisklik mi ya da kalecilere gereken özgüvenin verilememesi mi?ben yerli kaleciden yana daha hassas olunmasını özellikle nihata şansların verilmesinden yanayım.MİY ile oynanan kupa maçında galibiyetin mimarı iken FB maçında hatalı gol yemesi yüzünden ağır eleştiri alınna ve yedege çekilen nihata gerekli hassasiyet gösterilmeli bu genç kalecinin özgüven elde etmesi için sabırlı olunmalı.Kaleci antrenörün de daha etkili çalışma yaptırması gerek kalecilere....
|
[QUOTE=ayna26;774534]Kaleci konusunda şansımız yok diyebiliriz ama şunu da düşünmek gerek ki, petkoviçten sonra alınan kalecilerde istenilen verimi alamadık.Hele hele son iki sezonda ise kalemiz yol geçen hanı oldu, kimi transfer ettikse takıma katkı sağlayamadı.Burada düşünülmesi gereken acaba yanlış transfer politikası mı yoksa kalecilerin yeteri kadar maça hazırlayıcı çalışmalarda ekisklik mi ya da kalecilere gereken özgüvenin verilememesi mi?ben yerli kaleciden yana daha hassas olunmasını özellikle nihata şansların verilmesinden yanayım.MİY ile oynanan kupa maçında galibiyetin mimarı iken FB maçında hatalı gol yemesi yüzünden ağır eleştiri alınna ve yedege çekilen nihata gerekli hassasiyet gösterilmeli bu genç kalecinin özgüven elde etmesi için sabırlı olunmalı.Kaleci antrenörün de daha etkili çalışma yaptırması gerek kalecilere....[/QUOTE]
Hoca sağolsun hata yapanı hemen kızağa çekiyor. Bu şekilde bir kaleci nasıl özgüven sağlayacak. |
[QUOTE=asabibaba;774504]senesi kalmadı kardeş bu sezon BJK ya dönüyo bitiyor kiralık mukavelesi:confused:[/QUOTE]
TFF'nin sitesinde mukavele bitiş tarihi 31.5.2013. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:41. |