SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Stadyum işkencesi... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33898)

58ToPraK58 19.03.2012 12:00

Cevap: Stadyum işkencesi...

Dört büyütülmüşlerden biri gelince kaldırılıyordu o karlar.

[B]Stadda çalışanların ciddi bir şekilde gözden geçirilmesi gerek.[/B]

İbb maçına anca kalkar diyenlerin ne iş yaptığını sormak gerek. Dediğim gibi dört büyütülmüşler olsa şimdiden kalkardı, iş bizim taraftarlar olunca ne gerek var onlara hizmet etmeye.

[B]Oraya ekmek parasının yanında Sivasspor'u da seven insanların alınması gerek diye düşünüyorum. Maça giden olmayınca da taraftar yok diye söylüyoruz burada. Bu kadar olumsuzluğu gören, bayrağı bile içeriye almıyorlar, taraftar bir daha o stada gitmek ister mi?[/B]

58_SEMİH_58 19.03.2012 12:29

[B]Mecnun başkan zamanında 7-8 bin kemik taraftarımız var onlar gelsin yeter tarzında konuşmuştu.Bu sıkıntılar giderilmediği taraftara kolaylık sağlanmadığı sürece o 7-8 binler 3-4 bine düşecek.[/B]

benozgurr 19.03.2012 12:32

Ya arkadaşlar çekilen çile çile olarak kalıyor kimse kimsenin halinden anlamıyor. Bugün tv de muhtemelen bahsederler ama inanın yalandan... ya derlerki stad çevresi böyleydi diye söyler geçerler ya da ilgilelere sesleniyoruz derler. Ama ilgisini arayalım vğ soralım; ya arkadaş bu stad neden böyle? hiç ilgilenilmiyor mu? diye kimse kimseye sormaz SİVASSPOR YÖNETİMİ, İL GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ, BELEDİYE hepsi bu durumda suçlulardır taraftarın stada gelmemesinin hatta tribünlerinin boş olmasının nedeni işte bu olan ilgisizlik düzensizliktir.Eğer ki büyük takımlarla maç yapılırken temizleniyor, stad ile taraftar ile ilgileniliyor sorunlar gideriliyor ise lakin küçük şehir takımlarıyla oynadığımız maçlarda böyle sorunlar oluyor ve ilgilenen bulunamıyor ise bu taraftarı önemsememekten başka bir şey değildir bu da zaten stada gelmeyen taraftar için haklı bir sebeptir. Bazı arkadaşlar gelmeyen taraftara isyan ediyor ki aslında onların yerinden bakınca olaya o kadar çok haklı sebep var ki... Allah tan artık bahar geliyor da karlar erir bizler karların temizleneceği için değil baharın geldiği için sevinelim.

58 SiVaSıM 58 19.03.2012 15:22

koskoca SİVASSPOR stadı bu halde olmamalı KINIYORUM

poolat58 19.03.2012 18:45

onu bırak bilet gişilerinin önünde bile 1 metre kar vardı bilet almak için önce karla cebelleşip oraya ulaşmanız gerekiyor. yav 10 metre kare yer altı üstü temizleseniz ne olur yani.

MaXiMuM 19.03.2012 19:25

[I][B]Bu rezaletin hiç bir bahanesi olamaz. Belediye'ye , Karayolları'na Alo dediniz de bir kepçe yollamadı mı?
Stadyumun içi bir rezalet, dışı bir rezalet, güvenlikçisi ayrı bir terane. Sonrada taraftar stada gelmiyor diyorsunuz. Detttttttt[/B][/I] :D

cücü baba 20.03.2012 00:29

[B][I]O karı ordan temizlemek çok zor değil isterler belediyeden bir kepçe gelir 15 dakikada tertemiz eder SÜPER LİGE Yakışmıyan görüntüler yetkililer kimlerse esefle kınıyorum, ortada bir sorumsuzluk var ve kimsede uyarılara aldırış etmiyor...

Ayıptır beyler ekmek yediğiniz yere sahip çıkın kimse sizlerin uşağı değil..........[/I][/B]

yigidolar06 20.03.2012 09:38

[QUOTE=Rallim58;775260][url=http://resimzade.com/Show.html?i=34824&token=71973][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34824&token=71973[/img][/url]

[B]Hafta sonu 4 Eylül stadyumunda oynanan Sivasspor-Orduspor karşılaşmasına maraton bölgesinden giriş yapan taraftarların yaşadığı rezalet, tepkilere neden oldu. Ağır geçen kış şartları nedeniyle, maraton tribünü üzerinde bulunan karların zemine inmesi ile oluşan kar ve buz kütlelerinden, maratona geçişin imkansız hale gelmesi taraftarlar arasında, "Sorumluların sorumsuz tavırları her alanda belli oluyor. Müsabaka öncesi bu rezilliği ortadan kaldıramayanları kınıyoruz" yorumunu yaptılar.

Buzdağı oluşan bu yığının alınmasının 2-3 saatlik çalışma ile ortadan kaldırılabilineceği görüşünde olan taraftarlar, "İBB karşılaşmasına kadar ancak kalkar, o da hava şartlarının imkanı; kaba yelle olur" şeklinde espriler yapıldı.[/B][/QUOTE]1970 yıllarda her allahın günü sabah akşam burdan yaya geçtim orta okulum 4 eylül lisede ticaret lisesiydi o yıllarda sıcak çermiğin suyunu sivasa getirecekti belediye çok sevinmiştik çoçuk aklımızla nedenide demiryolları lojmanlarına giden kalorifer borularının geçtiği kaldırımlar kupkuruydu bizde bu resimde gördüğümüz karlı yollara anımsatan kaldırımlarda düşe kalka gençliğimiz geçti. (küçük bir anettot. hala hayaldir belkide)

Rallim58 20.03.2012 12:52

[QUOTE=yigidolar06;775392]1970 yıllarda her allahın günü sabah akşam burdan yaya geçtim orta okulum 4 eylül lisede ticaret lisesiydi o yıllarda sıcak çermiğin suyunu sivasa getirecekti belediye çok sevinmiştik çoçuk aklımızla nedenide demiryolları lojmanlarına giden kalorifer borularının geçtiği kaldırımlar kupkuruydu bizde bu resimde gördüğümüz karlı yollara anımsatan kaldırımlarda düşe kalka gençliğimiz geçti. (küçük bir anettot. hala hayaldir belkide)[/QUOTE]

[B]O yıllarda güreş merkezinin hemen yanı antrenman sahasıydı, 4 Eylül'ün bahçesinde top oynayacak yer kalmamış ise buraya gelir oynardık. Çiçekli, Altuntabak, Kadı Burhanettin mahallesi gençlerinin vazgeçilmez mekanları buralar idi.

Eski stadlardaki heyecan daha farklı idi. Beton tribünlerde o eski maçları izlemeyi şimdilerdeki koltukların sıkışık aralarından daha huzurlu, rahat ve zevkli idi.

Özlüyorum o günleri...

Amcalarımız, dayılarımız o hafta maça gelmediklerinde ise hiç tanımadıklarımıza "ağbi benide içeri alsana nolur" yakarışlarımızdaki masum ve gerçek Sivasspor aşkını özlüyorum.

Şimdilerde ise; yıllardır aldığım kombineye rağmen o zevki, huzuru ve rahatlığı bulamamdan dolayı özlüyorum maziyi...[/B]

üçyıldız58 20.03.2012 15:46

Resimdeki kar tepesinin üstünden geçeyim derken [B]sırt üstü düştüm bileğimi incittim[/B]
ben sadece bir bakanı olan bu ile ve bu ilde bürokrasinin başındaki bulunan kişilere yazıklar olsun diyorum
belediyesiyle,valiliğiyle,daire kurumlarıyla parti genel merkezleriyle stk larla sivas uyuyor
siz uyuyun atı olan çokdan gitti

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:03.