SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Siz de mi sayın Bakan? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33936)

SenSetik 23.03.2012 14:57

Cevap: Siz de mi sayın Bakan?

[QUOTE=yerliturkuaz;776297][B]Uyumaya mı devam diyeyim yoksa uyutmaya mı devam diyelim bilmiyorum ki...

Biz burada birşeyler yazınca suçlu oluyoruz herkes elini vicdanına koyup bir düşünsün bu iktidar partisi seçildiği günden bu yana Sivas'a ne verdi neler kazandırdı. Sivas büyükşehir statüsü kazandı mı. Sivas hak ettiği yeri buldu mu. Bana iktidar partiyi savunanlar gönül verenler kalksın bu sorularıma cevap versinler...

Bizler Sivasspor sevdılıyız diyoruz bizler Sivasspor'a gönül veriyoruz diyoruz.Bakın Galatasaray'ın stadı bir sene ile iki sene arasında ne kadar az bir sürede kazandırıldı. Ya bizimkisi ise tam tamına beş sene oldu koskoca beş sene ama ortada hiçbirşey yok. Ben eminim bu saatten sonra da birşey olamaycakdır. Boşuna hiç kimse birbirini kandırmasın. Nasıl olsa iktidar partisi %60 oy aldı Sivas'dan çanta da keklik olarak da görüyor Sivas'ı ve bundan sonra da böyle de olacakdır. Çünkü biliyorlar Sivas'daki insanları... Artık anlayana....[/B][/QUOTE]

hocam ağzına sağlık..Sivas halkı koyun değildir..öyle elini kolunu salalyarak gelip vaadlerde bulunup sonra 5 sene sonra gelip aynı vaatlerle bizi kandıramazsınız...bunu görmeleri lazım...ama dediğin gibi...ANLAYANA !!

Harput0658 23.03.2012 15:32

Helal olsun. Elin bakanları [B]"ince hesaplar"[/B] yapıyoruz diyor. Bizim Bakan "[B]Sivas soğuk[/B] memleket yapmışken Satadın [B]Üstünü de tamamen kapalı[/B] yapalım diyip fazlasını isteyeceğine köstek olup 25 bin yeter" diyorsa ayıp ediyor. Ne diyelim helal olsun.

Harput0658 23.03.2012 15:36

[QUOTE=SenSetik;776298]hocam ağzına sağlık..Sivas halkı koyun değildir..öyle elini kolunu salalyarak gelip vaadlerde bulunup sonra 5 sene sonra gelip aynı vaatlerle bizi kandıramazsınız...bunu görmeleri lazım...ama dediğin gibi...ANLAYANA !![/QUOTE]

Biz bu kafada olduktan sonra. Kandırırlar merak etme.

sivaslıadem 23.03.2012 15:50

bu stadı biz görmeyiz artık ümidimi kestim
inşaallah torunlarımız görür:mad::mad:

fatih585858 23.03.2012 16:04

Şehrimizin geleceği için böyle önemli konularda, gözümüz hemen Muhsin Yazıcoğlu ve Abdüllatif Şener gibi isimleri arıyor. Bu insanların memlekete çok önemli hizmetleri oldu. Abdüllatif Bey'e Allah uzun ömürler versin. Muhsin başkanımız içinde yeri gelmişken yeniden, Allah'tan rahmet diliyorum.Şu an ki vekillerinde(Malik Bey dışında), bakanında şu zamana kadar, memleketin yararına önemli bir iş yaptıklarını duymadım. Yanlış biliyorsam, düzeltin. İnsanlardan aldıkları güveni ve değeri inşallah boşa çıkartmaz da önemli icraatlar ve hizmetler yaparlar.

vahit5834 23.03.2012 16:24

arkadaşlar sivas türkiye cumhuriyetinin tam ortası kurtuluşu olmayan tek il ama gel görki insanlarımız kusura bakmasın sürü kim ne derse desin hiç geriye bakmadan koşuyorlar olursa 33000 üstü yoksa hiç yapmasınlar

stain 23.03.2012 16:55

eğer bu haber doğruysa yazıklar olsun ben ve birkaç arkadaş zamanında demiştik bu stad yapılmadan inanmayız diye ama bize bazı arkadaşlar saymadıklarını bırakmamışlardı

sonuçta sivas galiba hayin yetiştiriyor sivas galiba kendi kuyusunu kazan insan yetiştiriyor bu dönem hiç olmadığı kadar umutluyduk ancak ne oldu umudumuzu bağladığımız bakanda bize tekme vurmak üzere

eğer öyleyse sivasa vekile bakana falan gerek yok artık sivas sahipsizliğe alıştı istanbula 5 vekillik yer daha açsınlar yada 2sini kayseriye kaydırsınlar olsun bitsin artık :mad:

sefilix 23.03.2012 16:55

çok doğal birşey bu. adamlar o kadar oy almış demekki memnun sivaslı diyorlar. zaten sivaslılardan organize tepki vs vs görmek mümkün değil.çok söyledik ama neyse siyasete girmeyeyim.
eğer statd 25 bin kapasiteli yapılacaksa hiç yapılmasın. sivasspor yönetimi stadın kullanım hakkına sahip zaten. kapasite o seviyey getirlebilir. zemin 1-2 metre aşağı çekilir atletizm pisti kaldırılır gar tarafı kapalı ve maraton büyültülebilir. kapasite zaten 25-30 bine çıkar. bence hiç gerek yok yeni bir yerde 25 bin kişilik stada. dalga geçmesinler bizimle. ama hakediyormuyuz ne

sivasfutbol 23.03.2012 17:00

sivaslıları şeylerine takıp oynatıyorlar seçim zamanı gelir elbet bir gün ben de oy sandığında onları şeyime takarım..

noname87 23.03.2012 17:25

25 bin yapacaklarsa hiç yapmasınlar başka hükümütler gelir onlar yapar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:32.