SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Grosicki'yi gören oldu mu? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33960)

engin2609 27.03.2012 10:14

Cevap: Grosicki'yi gören oldu mu?

[B]cerny nin 60-70 dakka oyundan alınmasının nedeni aşırı koşması :) baktıgımızda cerny bir kanat olarak oynuyor gibi duruyor ama adamın olmadıgı yer yok heryerde ve canla başla mucadele ediyor :) grosickiiyi ben bu donem bazı maclar hariç hiçç begenmedim takım 10 kişi oynuyor resmen neden mi ? grosicki bakarsanızz defansa cok yardıma gelmiyor sadece kanatta bekliyor top gelince artık kanattan içeriye girmeleri kesildi. kendini düzeltmesi lazım en azından uefaya gitmemiz gerekir bunun bilincine varması gerekir bir an önce .../B]

kakikli 27.03.2012 10:17

[QUOTE=savaş2;777024]***grosıcki ve ermanda sezonu cok tan kapatmişlar mücadele gücleri bitmiş gibi ama hoca görmüyor.kıvanc da yok ,tüm yük kadirde.
***hoca son 2 mac ta ziyayı orta saga alıp yeri nede kağanı yer verebilir .gırosciki de tatil yapsın.[/QUOTE]

bravo ziya'dan sağ açık yapmışsınız.
ziya sol bekte sıkıntı yaşarken orta sahada kesinlikle başarılı olamaz...
erman sözleşme imzaladıktan sonra bir düşüş yaşadı, zaten 34 hafta formda olabilse bizde durmaz.
kamil konusu çok karışık, adam sivasta bence mutsuz zamanında norden woter vardı iyi topçuydu ama durmadı sivasta. bu gidişle kamilde kaçar sivastan...

PETKOVİC 27.03.2012 10:20

Kadir ve Erman takımın dinamoları olmazsa olmazları. Grosicki ne zaman transfer haberi çıksa o zamandan beri hiç oynamıyor. Seni Grosicki yapan SİVASSPOR kötü oynasan bile çıkıp terinin son damlasına kadar mücadele edeceksin!!!

keko 58 27.03.2012 10:23

[QUOTE=58MUAMMER58;777020][b]MANİSA MAÇINI seyrederken taö groseçkiye uygun ortam diye düşündüm rakibin sağ tarafı nohut tarlası gibi istediği gibi atkoştur öyle boş alanları vardı ziya bile ordan kaç orta yaptı 2 si birlikte daha iyi işler çıkartırdı [B][COLOR="red"]groseçki bana göre küstürüldü kimse koşu yoluna top atmıyor zaten mücadele eden top çalan futbolcu tipi değil kimse onu beklemesin groseçki topu alıp rakip ceza sahasına indirip pas atacak müsaitse şut çekecek bunu yapması içinde biraz istekli oynaması birazda takım arkadaşlarının ona yardımcı olması lazım groseçkiyi tekrar kazanabilirsek kupayı müzemize rahat götürrrüz[/COLOR][/B][/b][/QUOTE]

[B]Arkadasim agzina ve ellerine saglik......
Benim gibi düşünen sonunda biri cikti tesekkür Hemserim[/B] ;)

34orhan58 27.03.2012 10:49

Her yazdığın yazıyı takip ediyor ve beğeniyorum sn.Abdullah yiğit , fakat buna kesinlikle katılmıyorm bu sezon ıstanbuldaki üç maçada gittim deplasmandada bir kez izleme fırsatım oldu canlı geçen seneden beri yazıyorm aynı şeyleri bu adama top atılmıyor maç içinde adam çok boş kalıyor ama hiç top atılmıyor peki size sorum ermana atılan topların yüzde kaçı bu adama atılıyor en güzel örnek bu hafta ermanin attığı gol adam yanında boş bekliyor neden atmıyor bunu söyleniyorsnz yine yazıyorm erman ve kadir kamile müsait olduğu çoğu pozisyonda top atmayıp bireysel oynuyorlar ne zaman adamı iki kişi tutuyor ve kendileri mecbur kalp pozisyon gereği mecburen atıyorlar bu adamdan sürekli rakibe pres yapmayı beklemek haksızlık olur o zaman özelliklerini gösteremez dikkat edin adam çok genç kazanırsak bize çok iyi hizmet eder satıldığı andada maddi yönden çok kâr edilir ama işin maddi yönünden çok takımımıza uzun süre hizmet etmesini istiyorm onun içinde bu oyuncuyu en kısa zamanda kazanmalıyz adamın önünde avrupa kupası var bunlarıda kafasına takıyor olabilir eğer biz böyle konuşmaya devam edersek bu adamı tvlerde başka takımda oynarken görünce hepimizin içi içini yer yapmayın lütfen bu adam sahada olduğu zaman ben daha bir heyecanla izliyorm bu adama sahip çıkalım sonra KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR ...

eyupk 27.03.2012 11:11

Gorsicki sezon sonu gider demedi demeyin.

keko 58 27.03.2012 11:23

[QUOTE=34orhan58;777045]Her yazdığın yazıyı takip ediyor ve beğeniyorum sn.Abdullah yiğit , fakat buna kesinlikle katılmıyorm bu sezon ıstanbuldaki üç maçada gittim deplasmandada bir kez izleme fırsatım oldu canlı geçen seneden beri yazıyorm aynı şeyleri bu adama top atılmıyor maç içinde adam çok boş kalıyor ama hiç top atılmıyor peki size sorum ermana atılan topların yüzde kaçı bu adama atılıyor en güzel örnek bu hafta ermanin attığı gol adam yanında boş bekliyor neden atmıyor bunu söyleniyorsnz yine yazıyorm erman ve kadir kamile müsait olduğu çoğu pozisyonda top atmayıp bireysel oynuyorlar ne zaman adamı iki kişi tutuyor ve kendileri mecbur kalp pozisyon gereği mecburen atıyorlar bu adamdan sürekli rakibe pres yapmayı beklemek haksızlık olur o zaman özelliklerini gösteremez dikkat edin adam çok genç kazanırsak bize çok iyi hizmet eder satıldığı andada maddi yönden çok kâr edilir ama işin maddi yönünden çok takımımıza uzun süre hizmet etmesini istiyorm onun içinde bu oyuncuyu en kısa zamanda kazanmalıyz adamın önünde avrupa kupası var bunlarıda kafasına takıyor olabilir eğer biz böyle konuşmaya devam edersek bu adamı tvlerde başka takımda oynarken görünce hepimizin içi içini yer yapmayın lütfen bu adam sahada olduğu zaman ben daha bir heyecanla izliyorm bu adama sahip çıkalım sonra KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR ...[/QUOTE]
[B]
Arkadasim agzina ve ellerine saglik......
Benim gibi düşünen sonunda biri daha cikti tesekkür Hemserim ;)[/B]

sivasfutbol 27.03.2012 11:32

Grosicki evlendikten sonra çaptan düştü seneye iyi olur birde bu haliyle kimse Grosicki yi almaz ..

ayna26 27.03.2012 11:51

Motivasyon eksikliği ve fiziken düşüş var.Topa koşmuyor, fırsat bulursa topla oynuyor onun dışında sahada geziniyor.Bir an önce toparlanması gerek.Eğer burada mutsuz ve oynamak istemiyorsa takımın manfaatleri doğrultusunda gönderilmeli.Oynamak istiyorsa az daha sabır gösterilmeli, sahada ona pas çok atılmalı.karar hocanın.ama takıma gereken bir oyuncu, umarım toparlanır.

58 SiVaSıM 58 27.03.2012 12:07

grosickiye kötü diyenler futboldan anlamıyor bence adam manisa maçında kaç kere araya koşu yaptı ama bizimkiler atamadı grosicki playoflarda çok işimize yarayacak öyle bi oyuncumuz var kıymetini bilelim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:45.