SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33984)

Besyo_cu 31.03.2012 16:28

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Elinde Rajnoch gibi ligin elit stoperlerinden birisi varken patlamaha hazır bomba olan Murat AKÇA ile böyle hayati maçlara başlamanın ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı. Navratil ve Rajnoch çok iyi uyumları varken bunu bozmanın anlamı yok.

Faty ön liberoda sadece büyük takımlara karşı deplasmanlarda oynatılması doğru tercihdi Faty'nın oynaması bence büyük hataydı Cerny inanılmaz derecede mücadele eden ve kale hariç sahanın her yerinde sırıtmayacak oynayacak bir oyuncu neden yedek tutarsın be hocam, hadi Cerny'i oynatmıyorsun bari kıvançla başla, Kıvanç oyuna girdi orta alan kendine geldi.

Pier Webo resmen Şhov yaptı ve transfer dersi verdi. Belediyeli oyuncular Hocalarına yakışır şekilde her pozisyonda kendilerini yere attılar.

Son sözümde taraftara yazıklar olsun sizlere böylesine hayati bir maç, havada çok güzel maç saatide uygunken bu kadar az taraftar geliyor diyecek söz bulamıyorum.[/B]

58Sivaslilar 31.03.2012 16:28

Enaromo perrdiyel gorosci bunlarin adi hidir elinden gelen budur zorlamayla buraya kadar geldik bunlar hicmi yigido ekmegi yememis ayakta zor duruyorlar topa bile vuramiyorlar yaziklar osun size:mad:

cılgınsivas58 31.03.2012 16:30

11 maçtır deplasmanda galip gelemeyen ibbye puan verdik daha nedenir

Shan58 31.03.2012 16:30

Rıza hoca'da vizyon yok. Zaten aklında hiç bir zaman üst sıralar olmadı. küçük anadolu takımlarının küçük hocası zihniyetinden kurtaramadı kendini. İlk 8 bile riskli. Gerçi Rıza hocanın ilk 8'i hiç düşündüğünü sanmıyorum o yüzden Rıza hoca kendi düşüncesine göre başarılıdır.

badboysefaa 31.03.2012 16:31

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Golü kalemizde görene kadar fena değildik golden sonra koptuk gol atmak için uğraşmadık

Maçın en iyisi kimdi : sivasspordan kamil istanbul belediyeden webo

Maçın en kötüsü kimdi : murat akça,eneramo ve pedriyel

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : sıradan bi maç yönetti

Maçın Kader Anı : 58 . dakikada gol yememizdi plaka için sahaya çıkıp plaka olup dönmekti

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :murat akça bana göre yanlış tercihti kadroyu ilk gördüğümde düşünmüştüm webo ve murat akça zorr

Taraftarımız Hakkındaki Görüşleriniz stadı dolduran herkese teşekkürler...

cılgınsivas58 31.03.2012 16:31

ruhsuzlar.. ayıp ya

Sivas_SporLu58 31.03.2012 16:31

eneramo benı sinir hastası ettin kaç maçtır böylesin senin oynatanında seninde senın lakabını buldum KALAS bildiğin yontulmamıs kalassın pas atmayı bilmiyon son vuruslarda hiç yoksun kafa topuna cıkmıyon o lanet fiziğin ne işe yarıyor sana verilen paraya yazık Allah belanı versin Aptal herif ben cıkıyım senin oynadıgın topu bi yerlerimde oynarım

58Sivaslilar 31.03.2012 16:33

Takim oyunu yok paslasma yok mahalle oyunu gibi kim kime dim dima böyle oyuna böyle cevap:mad:

selimdelen 31.03.2012 16:34

izlediğime pişman oldugum bir mac sinir harbi yasadım buyuk takım olamayız senınle rıza hoca ortaların takımı oluruz krıtık bır noktada tımucın murat pedrıel le baslamak nedir yonetim onumuzdekı sezona cok tecrubelı kaliteli yabancıda olabılır bır teknık adamla uzun surelı anlasma yapmalı rıza hoca bu sezon ne yaptıysa onumuzdekı sezonda farklı bır sey yapmayacak baskanımızda ole bole bır ınsan degılkı rıza hocaya su durumda gondersın seker gıbı adam gonderılmesı zor bır seyler olurda rıza hoca kendı bırakır ıns

HALIL 31.03.2012 16:35

son maç kazanmak sart oldu gibi yoksa ilk 8 de yok galiba :(

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:49.