SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Nostalji Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Bataklıktan Kurtulduğumuz Günler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33989)

myway 01.04.2012 09:41

Cevap: Bataklıktan Kurtulduğumuz Günler

[QUOTE=infial§;777860]dogu grubu ceza gıbıydı,o gunlerden kurtulduk çok şukur,sivasta'kı maçlara guvenliği sağlamak icin asker geliyordu[/QUOTE]

sivaspor adıyaman ve sivasspor tokatspor maçları stadın en kalabalık olduğu 2 maçtı.. kesinlikle soyleyebilirim ki stadyum kapasitesi şu andaki kapasitenin yarısıydı ama bugün oynanan maçlardan daha kalabalıktı stad bu iki maçta ve orda olmak çok güzeldi..

ben ankarada yaşadığım halde 3.ligde 7-8 maça sivasa gelmiştim turhal dogubeyazıt carsamba fatsa amasya tokat pazar maçları.. arkadaşımla gumushane deplasmanına gittim..şimdi süper ligde şampiyonluk kovalıyoruz o günlerden eser yok...

58MUAMMER58 01.04.2012 09:51

[b]Paylaşım için teşekürler eski günleri şöyle gözümüze getirdik bilmeyen bilmez görsünlerde bu takım nerden nereye gelmiş bilsinler çok iyi hatırlıyorum sivasspor diyarbakırla oynuyor kazanırsa ligde kalacak beraberlik yaramıyor 2-2diyarbakır şampiyon oldu sivasspor küme düştü hüngür hüngür ağladım bataklıktan tam 14 15 sene çıkamadık o zaman 9 bin kişilik tribünde salkım saçak 15 binden fazla seyirci vardı bu işler şakaya gelmez kim derdiki manisa düşecek düştü işte düşen şehir takımlarından ders çıkartmak lazım ona göre elimizdeki değere sahip çıkmak lazım sivasspor sivasın ve sivaslının en büyük markasıdır öylede kalacaktır [/b]

infial§ 01.04.2012 10:01

[QUOTE=myway;777863]sivaspor adıyaman ve sivasspor tokatspor maçları stadın en kalabalık olduğu 2 maçtı.. kesinlikle soyleyebilirim ki stadyum kapasitesi şu andaki kapasitenin yarısıydı ama bugün oynanan maçlardan daha kalabalıktı stad bu iki maçta ve orda olmak çok güzeldi..

ben ankarada yaşadığım halde 3.ligde 7-8 maça sivasa gelmiştim turhal dogubeyazıt carsamba fatsa amasya tokat pazar maçları.. arkadaşımla gumushane deplasmanına gittim..şimdi süper ligde şampiyonluk kovalıyoruz o günlerden eser yok...[/QUOTE]

Adıyaman maçı ınanılmaz kalabalıktı,bence en kalabalık olan ve olum kalım maçımızdı,amasya,carsamba,trabzon ılcelerı,taraftar akın edıyordu,gumushane ye bende gıtmıstım 0-0 bıten mac,yenı stadda oynanmıstı,tunelın cıkısına stad yapmıs tas kafalar

yigidolar06 01.04.2012 11:52

[QUOTE=myway;777861]penaltıyı kalecinin üstüne yuvarlayan naci.. şike yaptıgını anlayan ve kenardan penaltıyı naciye attırmayın diye bagıran bir teknik direktör..

yaşım kurtarmasa da tüm ailem bu macta staddaymış ve hiç güzel anmazlar naciyi.[/QUOTE][B[/B]Bende o maçtaydım hala bu dedi kodu konuşulur acaba doğrumudur bence naciye haksızlık yapılmıştır. Kaçan şampiyonluktan sonra tüm sivasın diline dolanmıştır

adres58 01.04.2012 12:02

[QUOTE=myway;777863]sivaspor adıyaman ve sivasspor tokatspor maçları stadın en kalabalık olduğu 2 maçtı.. kesinlikle soyleyebilirim ki stadyum kapasitesi şu andaki kapasitenin yarısıydı ama bugün oynanan maçlardan daha kalabalıktı stad bu iki maçta ve orda olmak çok güzeldi..

ben ankarada yaşadığım halde 3.ligde 7-8 maça sivasa gelmiştim turhal dogubeyazıt carsamba fatsa amasya tokat pazar maçları.. arkadaşımla gumushane deplasmanına gittim..şimdi süper ligde şampiyonluk kovalıyoruz o günlerden eser yok...[/QUOTE]

Mustafacım... Bende Gümüşhane deplasmanına gitmiştim. Kesin şu ayaklarımın altından çekil bacaksız demişimdir sana :D :D

Çok güzel günlerdi o günler... Hemen hemen her deplasmana gitmeye çalışırdık. Maşallah şimdi yeni arkadaşlarımız da böyleler. Ama tek fark şuydu. O zaman coşku çok farklı idi. Şunun için söylüyorum. Günümüz deplasmanlarına da gitmeye çalışıyorum. O zamanın tadı bambaşkaydı. Herkes ferhat06 gibi olamayabiliyor :D

üçyıldız58 01.04.2012 12:13

hangi deplasmana gitmedikkki çevre illerde ne kadar ilçe varsa dolandık
turhalspor yönetimi o zaman futbolcu transfer edeceği zaman alacağı futbolcuya
sivasspor şampiyonluğa oynar burayada seyircisi gelirse size şu kadar para veririz yoksa veremeyiz diye transfer yapardı bunu bizzat yıllarca turhalda top oynayan halaoğlu anlattı
turhalda ,erbaada,termede,çarşambada herkes bize acıyarak bakarlardı şunlara yazık 2. lige çıksalarda kurtulsalar diye
eskiden gittinmi sağlam giderdik tutkunduk şimdi herşey sanal olmuş

HALIL 01.04.2012 13:26

vay be nereden nereye

ozsivasli58 01.04.2012 17:33

[QUOTE=yigidolar06;777856][url]http://balkesarsivi.tr.gg/1972_73-Sezonu-Arsivi.htm[/url] O penaltıyı atamıyan naci idi yanlız naci için sivas halkının yorumu ağır olmuştur nedemek maç satmıştır diyorsunuz o yıllarda kamaramı vardı her yönden ağır oynatarakmı bu karara vardınız ayıp ya[/QUOTE]

Biz Kimseye İftira Atmıyoruz olan olayları söylüyoruz.Bunu ben değil bütün SİVAS lılar söylüyor.Ayrıca Naci denen o futbolcu o gün Sivas'ı terk etmişti. kendinden emin olan insan niye şehri terk etsin.Cesurlar bir kere Ölür Korkaklar her gün ölür.Ben kimseyi suçlamam orada degildim ama sölenen yazılan o zaman öyleydi.

cılgınsivas58 01.04.2012 18:22

güzel bi arşiv hazırlayanın eline saglık

cılgınsivas58 01.04.2012 18:23

bu arada ygs ye giren varmıydı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:03.