SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Play-Off'a Kalacağımıza İnanıyor musunuz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33995)

MMK 02.04.2012 18:32

Cevap: Play-Off'a Kalacağımıza İnanıyor musunuz?

PLAY OF ANGARYA VE UZUN İŞ,EN DOĞRU VE EN KISA YOL TÜRKİYE KUPASI.MANTIKLI OLANI BU BENCE.AVRUPAYA AÇILAN KAPININ EN KISA YOLU.

sivasfutbol 02.04.2012 18:35

[QUOTE=ZARALI_ENGIN;778103]oyuncularimiz istemiyor kalmayi !!![/QUOTE]

Doğru söze ne denirki çok güzel bir tesbit yapmışsınız tebrik ederim..

Gangstayigido 02.04.2012 19:41

ben inaniyorum ayrica herkes samsundan korkmus besiktasi yendigi icin ama bu aralar bolu bile besiktasi yeniyor onun icin fazla dikkate almamak gerek

herkes futbolcular istemiyor diyor ama bence kisitli kadromuzda mental ve fiziksel yorgunluklar basladi kolayda degil ligin her macinda 90 dak. kosmak
bence futbolcular samsun macinda son bir gayretle saldirip play offu sivasa getirecekler
tek katildigim konu grosicki nedense iyi oynamiyor ama yüz ifadesinden anasiliyorki hele ibb macinda oyundan ciktiktan sonra kendine cok kiziyordu bir sebepten dolayi istediklerini sahada yansitamiyor bir problemi var ama ney bilemiyorum
insallah grosicki bize bir önce samsun maci gibi kazandirir

birde ilk 11 yazmak istedim

............atilla...........
ugur...navratil...rajnoch...ziya
cerny..kadir..kivanc...grosicki
...........erman..................
........pedriel..............
bence son haftalardir eneramo hic katki saglayamiyor pedriel daha iyi top sakliyor

MaXiMuM 02.04.2012 20:13

[B][I]İnanıyorum, ama futbolcular bizim kadar inanmıyor[/I][/B]

En güzel tespit bu olsa gerek....

bulentt07 02.04.2012 20:29

Rıza hocamız ve Baskanımız futbolcuların kulagını cekmıstır emınım.Bizi şike iddiasıyla süründüren Hükümetin degerli bakanı ve Samsunlu Ertuğrul Sağlam unutmasınlarki Yiğidolar kimseye boyun eğmedi eğmez.Antalyada yasıyorum ve Antalyanın belediye baskanı degistiginden beri Siyasi idare tarafından kara listede.Antalyasporun en büyük suçu Mehmet Özdileke güvenmesi ve herseyi ona bırakması.Birzamanlar Bülent Uyguna takımın tapusunu verdiğimiz gibi.Samsunu yeneriz Play offa kalırız.

kamışlı58 02.04.2012 20:43

ben ne futbolcuların nede teknik heyetin istedigine inanmıyorum o treni sivasspor 5 hafta önce kaçırdı

Respect58 02.04.2012 20:48

[B]Uzun zamandır fazla takip edemiyorum takımı ancak içimden geçenleri yazayım;

Samsunspor bizi sahasında yener ve ligde kalır.İlk 20 dakikada maç 2-0 olur.İlk yarı 3-0 90 dakikada 3-1 biter.Fb de Antalyayı 2-0 yener.

Sonuç olarak;
[COLOR="Red"]
İnanmıyorum, ama bir MUCİZE olur belki[/COLOR] [/B]

savaş2 02.04.2012 20:49

***tahmın ediyorumki yenilsek bile gene kalırız.

58MUAMMER58 02.04.2012 21:47

[b]:mad:playof şansımızı son ibb maçında zora soktuk hatta imkansızlaştırdık futbolcular son ts maçından sonra ilk 4 şansımız bitince kafalarında ligi bitirmişler ilk 8 onları kesmiyor anlaşılan :mad:takımdaki mental ve fiziksel yorgunluklarda cabası normal şartlarda samsunla nerede olursa olsun uzayda dahi maç yapsak yenecek gücümüz var fakat canderdindeki samsun şehri son maça saha seyirci tüm güçlerini sahaya yansıtacaklardır atmosfer müthiş olacak böyle bir ortamda kafalarında ligi bitirmiş futbolcularımızın ligde kalmak için son şansları bizi yenmek olacak olan samsuna karşı çok iyi motive olacağına inanmıyorum oda yetmez antalyanında fb den puan alması gerekiyor normal herhangi maç olsa samsunu yeneceğimize yürekten inanırdım saydığım şartlardan ötürü takıma güvenmiyorum inşallah yanılırım bizim için en hayırlı sonuç antalyanın fb den puan alması sivasın da yenmesi olacaktır ozaman samsun kendilerini düşüren takım olarak sivasspora kin gütmez [/b] :mad:

BAYPİPO 02.04.2012 22:26

Bu maçı öylede böylede samsun alacak sen evinde ibb ye yenil :mad: sonra ligden düşmemek için uğraşan samsunu evinde yenmeye git olur başka isteğiniz varmı? :confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:28.