![]() |
Cevap: Sözüm size İstanbuldakiler
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=35203&token=28324][img]http://resimzade.com/Show.html?i=35203&token=28324[/img][/url]
[B]İstanbul Sivaslılar Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği kurucu başkanı Seyit Boyraz'dan bir süre önce görevi devralan, dernek başkanı Salim Çetinkaya ve yönetim kurulunun, afişli daveti ile duyarlı yaklaşımlarından dolayı teşekkürlerimizi, tebriklerimizi iletiyoruz.[/B] |
bizi mahcup etmeyin istanbuldaki hemşehrilerimiz. bursa taraftarından daha çok olmalıyız
|
İstanbuldaki 2 milyon Sivas'lıya nerelisiniz diye sorun 1 Milyonu ben Sivas'lı değilim der onlar YİĞİDO değil sahte yiğidolar sizi
|
Öyle görünüyorki bu iş birazda onur meselesi oldu.
İSTANBULDAKİ SİVASLILAR;; Eğer birazcık toprağınızı seviyorsanız bize ayrılan yeri doldurursunuz. Bu maça özellikle gelinmesi gerekiyor. Maça gelen yanına birinide getrisin,ha gayret Sivaslılar..... |
Abdullah Bey'in iyi niyetli çabalarına çok teşekkür ediyorum. sayın Başkanın endişelerine katılıyorum. Bizim derneklerimiz maalesef asli görevlerinin bilincinde değil. Sivassporun Sivas'a nasıl katkı sağladığını anlamıyorlar. Piknik yapalım, düğünümüze ve cenazemize insan bulalım yeter diye düşünüyorlar. Bunlar da önemli. Ancak nüfus olarak eriyen Sivasın varlığını duyurma aracı olan Sivassporu unutmaması gerekiyor. Ben Sivaslı olan olmayan bir öğretmen gurubu yaptım. İnşallah maçtayız. Size çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
|
tv 58-srt- sipas...
reklam aralarında maçla ilgili haydi yiğidolar hepinizi maça bekliyoruz vs. diye birer tanıtım yapamazmıydı? |
sayın başkan sivaslılara sitem etmiş de, o bursa'dan kalkan 100 otobüsün büyük kısmının bizzat kulüp yöneticileri tarafından organize edildiğini niye söylememiş. bizde herşeyi gariban taraftarın üstüne atmak adettir. at kabahati taraftara gitsin, ne de olsa sesi çıkmıyor. e yönetim de ucundan kıyısından ufak tefek katkıda bulunsa, bir duyurudur vs yapsa fena mı olur??????
|
Bencede madem yönetim sitem etmis kimse bilet almiyor diye ... kaldir sende sivasdan 50-100 otobüs veya ucak!
Inanin eger mac günü daha erken belli olsaydi Almanyadan uygun bi ucak bileti bulup gelecekdim maca! HAYDI YIGIDOLAR TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM!!! |
Ben şimdi biletix den 3 bilet aldım. Stadın 2. katını satışa açmamışlar. Yani yaklaşık 30000 bilet satışa sunulmuş Takım başına 15000. 25000 değil.
Sivas maraton tribününde Sırasıyla A-B-C-D-E-F-G bloklarından C-D-E full satılmış B ve F bloklarında çok az yer var A ve G blokları boş yani maratonda yaklaşık 3000 bilet kalmış. Kale arkasını bilmiyorum. Maç günü stadda Bursa+Sivas toplam 25000-30000 kişi olur. Üst tribünler kapalı. Bilginize. |
maçı herkes facebookunda twitırda paylaşsın maç saatini. herkese duyuralım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:41. |