SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   PTT 1. Lig Takımları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Tokatspor'a destek (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34080)

dogan5880 14.04.2012 19:00

Cevap: Tokatspor'a destek

yav sıze ne tokatttan. zaman gelır bıze tokat atarlarrr

yigidolar06 14.04.2012 20:51

[QUOTE=Salim58;780673][B][I]Tokat'ı ve Tokatspor'u severim.Askerliğimi Tokat'ta yapmıştım.:)

Mesaj yollama hattıma açılsın yollarım bir iki mesaj..[/I][/B][/QUOTE]Tokatsporu severim birde şu an Balıkesirdeyim güzel maç izleyecem yarin hak eden kazansın Hikmet Kadı KASAP abimize sorsak kim kazansın diye o ne derse bende o takımı desteklerim

pover58 14.04.2012 21:42

ya kardeşim imkanı olan kampanyaya katılsın sonuçta tokat bizim kardeş şehrimiz tokatsporda bizim 2. takımımızdır.imkanı olan yardım etsin olmuyanda dua etsin olmazmı .son maçlarına bizim taraftar gurubu gidebilir tokattaki maça gidip destek olabilir.daha önce bunu yaptık şimdide şartlar oluşursa gidilir destek olunur.güzelde olur.

eyuphulagu 14.04.2012 22:23

Tokat'a destek diyenler; iyi güzel de adamlar değişik sitelerde bizim stat kapasitesi ile ilgili abuk subuk laflar ediyorlar...Bazıları Sivas ne kadar büyük bir şehir ki 33000 binlik stat istiyor;Sivas'a en fazla 20-25 binlik stat yapılmalı laflarını bile rahatlıkla sürdürüyorlar..Bu zihniyette olan insanlar için mi biz Tokat'a destek vereceğiz......Tokat'ın zengini çok fazla ;onlar düşünsün takımlarını ;bana ne Tokattan...

sultansehir 14.04.2012 22:28

Bazı Tokatlılar yüzünden tüm Tokatlıları yaftalamamak lazım. Tokatlı olup da tek takımı Sivasspor olan insanlarda var. Bence destek gerekiyorsa yapılmalı, 2 kardeş şehriz...

kara 14.04.2012 22:30

[B] Önce sivasspora yardım edinde sonra tokatı düşünürsünüz bu ucuz transferlerle bir yere varılmaz büyük takımda olamayız o yüzden tokata para yollayacağınıza kampanya başlatılsın sivasspora destek yapalım transfer parası toplansın kaliteli futbolcular alalım ben kendi adıma 5 tl lik mesajdan 10 tane atarım sivassporuma önce can sonra canan. [/B]

burak58as553 14.04.2012 22:47

[B]Geçen seneki IBB-Sivasspor maçında Tokatsporlu 25-30 arkadaş gelip bizi desteklemişlerdi.Ayrıca her sene Tokat'tan en az bir maçımıza gelen taraftarlar oluyo..Onlar bize destek oluyor,bizde onlara 5tl'yi çok görmeyelim..[/B]

kursad1981 14.04.2012 22:52

super lıgde uyum saglayamayan futbolcuları tokatspor kıralık olarak oraya verırsek hem tecrube kazanır hemde tokatspor fayda saglamıs oluruz 5 lıralık destek ıcınse bu kampanyanın pek ılgı gorecegını sanmıyorum

58MUAMMER58 14.04.2012 23:10

[b][i]SİVASSSPORU DESTEKLİYEN tokatlılara tesekkür ederim tokatsporun ligde kalmasınıda canı gönülden çok isterim lakin hertokatlı öyle sivas dostu değil siz bilirmisinizki sivasa en çok küfreden aşağılayan kişiler tokatlılardır öyle 100 150 kişi destek oldu diye kardeşlik mardeşlik havası çalınmasıda doğru değil tokat sivastan hem zengin hem gelişmiş şehir sivasda il olacak kapasitede kaç ilçe var nüfusu kaç tokatın ,ilçeleri herbiri il gibi eğer bu şehrin içinden takımlarını destekliyecek adam çıkmıyorsa onların sorunudur nezaman sivasa sivaslılara küfreden çakal sürüsü görsem en ön saflarında tokatlılar vardır medyadada başı RIZA ZELYURT denen gazeteci bozuntusu çekiyor adamın işi gücü sivaslıları aşağılamak açıkcası soğudum 1 kuruş vermek içimden geçmez böyle konunun bu sitede açılmasınıda anlamadım her boyayı boyadık fıstığımız yeşil kaldı misali [/b][/i]

Ferhat06 14.04.2012 23:30

[QUOTE=yigidolar06;780753]Tokatsporu severim birde şu an Balıkesirdeyim güzel maç izleyecem yarin hak eden kazansın Hikmet Kadı KASAP abimize sorsak kim kazansın diye o ne derse bende o takımı desteklerim[/QUOTE]

Hikmet abi sever Tokatsporu,biz de severiz de yardım konusunun bu sitede gündeme gelmesi hoş değil,bize ne Tokat spordan.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:23.