![]() |
Cevap: Çok gerideyiz çoook!..
Sivas Spor Resmi İnternet Sitesi Çok Kötü,Güncellenmiyor ve hiç şık değil ilgililere sesleniyorum.Lütfen Elazığ Spor'un sitesine bir bakın ya
|
[b]ABDULLAH yiğit yine hepimizin bildiği gerçekleri yazmış helal olsun bursa eskişehir trabzon taraftarıyla boy ölçüşmeye kalkmayalım sözüde doğru iş dönüyor dolaşıyor şehirlerin millet olup olmadığına geliyor bursa şehri önemli bölümü balkanlardan göçenler oluşturduğu halde millet olmuşlar şehirlerine sahipler eskişehir desen yine öyle trabzon desen yine öyle onlar millet olmayı başarmışlar vede yıllarca futbol oralarda bi kültür yaşam biçimi olmuş futbol şehri olmuşlar insanları kendi şehirlerinin takımlarını tutuyorlar oralarda takımları yenilirken hiç kimse hadi alex yerleştir 5. yi diyemez hadi baros tak 5.yi diyemez bizde çok rahat diyor kanı bozuk şerefsizler :mad:aramızda dağlar kadar fark var trabzonda 65 lik dedeye trabzon kadrosunu sor teklemeden cevap verir bide ayağında top sektirir bizde öyle gençler varki daha ömründe sivasspor maçına gitmemiş süper ligde sivasspor diye takım varmı yokmu bilmiyor onuda geçin sivassporun renklerini bilmiyor öyle yanii:mad:stad konusundada böyle olduğumuz için bize gelince kapasite düşürdüler şöyle 3 5 maç stadı fulleseydik istasyon caddesinde mevlana caddesinde boş boş volta atıp onun bunun karısının kızının peşine takılan aylaklar kuru kalabalık olsun diye stadın etrafına gelip dışarda kalmış gibi görüntü verseydi bu stad çoktaan bitmişti hemde 33 bin kişi olarak :mad:[/b]
|
abdullah yiğit yine boş yazmış, kusura bakmasın ama! sürekli şehir ve taraftar kötülenerek istenilen seviyeye gelineceğini sanıyorsa yanılıyor.
biraz çözüm odaklı olmak lazım. önerin nedir, nasıl bir yöntemle sivasspor ve taraftarının güçlü olmasını sağlarız? bu konularda konuşmak lazım. yoksa sabah akşam sürekli kötü ve eksik yönlere odaklanarak, var olan insanları da hor görerek ve yıldırarak bu iş başarılmaz!!! |
[B]Abdullah bey bir de şöyle sor soruyu acab Yönetim Taraftara Ve Taraftar Gruplarına Ne Kadar Sahip Çıkıyor..??
Stadın belli bir bölümünü Taraftar Gruplarına vermeden ve onlara sahip çıkmadan taraftarlık bilinci oturmaz.. Hangi takımın hangi taraftar grubu maça bilet alarak giriyor.. Bu çocuklar yıllardır hiç bir takımın taraftar gruplarının yapmayacağını yaparak sürekli ceplerindeki harçlıkla bilet alıp 90 dk gırtlağını yırtıp hemde hep hor görüldüler sanki babalarının takımı için bağırıyorlarmış gibi sürekli yaşlı amcaları ile tartışmaya girdiler desteklerinden dolayı..Diğer takımlar deplasmana taraftar götürmek için her türlü masraflarını karşılarken bizim çocuklarımız Deplasmanlara gidebilmek için onun bunun ağız kokusunu çektiler hep..[/B] [B]Soruyorum şimdi sana Abdullah Yiğit şimdi cevapla bunları..?[/B] |
ABDULLAH beyın tesbıtlerı kesınlıkle %100 dogrudur..bız ne bursa,ne trabzon,ne de eskişehirle kesınlıkle kendımızı kıyaslamayalım.onların yanında(taraftar anlamında) çok sönük dururyoruz.ıkı sloganı yan yana getıremeyen taraftarlarımızın cekırdek sevdasını her hafta trıbunden ızlıyoruz..
|
Bir stadın yapılması için ön hazırlıkların bu kadar uzatılıp insanları oyalamanın anlamı ne. Ya o stadı yaparsın ya da yapmazsın kardeşim. Senden stadı biz istemedik geldin burada üç dört kere Yiğidolar stadı hak etti diye siz dediniz kimse sizden stad istemedi. Madem söz verdin onu yerine getir. Mitinglerde artık Sivas'ı kandırma bu şehri her gün biraz daha geriye götürmeyin. Stad eğer 25.000 kişilikse yapmayın hiç gerek yok. Mevcut stadın tribünlerini artırıp kapasitesi rahatlıkla artırılabilir hem yeri de çok güzel. Stad meselesi dışında bu şehir her şeyiyle kaybediyor ve kandırılıyor. Bizim dikkatimizi stad çekiyor da olanların farkındayız bir de farkında olmadan yapılan ve şehrimizi geriye götüren uygulamalar var. Burada soruyorum son on yıldır bu Sivas'a geleceğe dönük ve şehirdeki göçü önleyecek ne yapıldı Sivas'ı ileriye taşımak için ne yapıldı. İstanbul'a köprü yetmiyor bir yenisi yapılıyor, yollar yetmiyor yenisi yapılıyor, başka şehirleri güzelleştirmek için yapılan çalışmanın yüzde biri bile yapılmıyor burada. Bunları bile bile bazı şeylere hala tepki göstermiyoruz bize ne verilirse onu sorgulamadan kabul ediyoruz. Böyle olduğu sürece bu şehir gerilemeye mahkumdur.
|
TRT-3'’te 12. Adam programını izleyen olmuştur herhalde. Orada Eskişehir taraftarını ele almışlar. Sokak röportajlarında kadınların,gençlerin,kısacası Eskişehirliler’in konuşmalarına hayran oldum. Birisi diyor ki; " Es es sevgisi bana babamdan kaldı, 2. Ligde olduğu zaman bile bizim evde sadece Eskişehir konuşulurdu".” Bir başkası “ "Eskişehir'’de tek takım tutulur, o da Eskişehirspor’dur. Buradaki mağazalarda başka takım forması bulunmaz, bulunsa da satılmaz"” derken, bir bayan Es es taraftar ise,” "Bizde iki takım olmaz tek takım vardır, o da Eskişehirspor’dur"”
..Kendi adıma teşekkür ederim çalıştığım devlet kurumunda çorumda bile herkes bana es es der odamda es es atkısı asılı amblemi asılıdır Eskişehir bizim için yaşam biçimidir.. |
150 fırın ekmek yememiz lazım sivaslı hala amatör kaldı gerçekleri göremiyoruz inşallah görürde takımımıza gereken destegi veririz
oysa sivassporun sivasa neler kattıgını bilebilsek çok daha farklı olacaktır bizler bir maglubiyetten sonra küsüyoruz bu yanlış şahsen ben bile kasımpaşa sivas maçından sonra çocuklara ne diyecegimi bilemedim her ne olursa olsun takımımızı desteklemeniz gerekiyor ibb maçında oradayım BAŞKA SİVASSPORUMUZ YOKKİ |
[QUOTE=sebasteia;782510]abdullah yiğit yine boş yazmış, kusura bakmasın ama! sürekli şehir ve taraftar kötülenerek istenilen seviyeye gelineceğini sanıyorsa yanılıyor.
biraz çözüm odaklı olmak lazım. önerin nedir, nasıl bir yöntemle sivasspor ve taraftarının güçlü olmasını sağlarız? bu konularda konuşmak lazım. yoksa sabah akşam sürekli kötü ve eksik yönlere odaklanarak, var olan insanları da hor görerek ve yıldırarak bu iş başarılmaz!!![/QUOTE] Aptullah ağbi bizim en önemli sorunlarımızdan birine yine yazıya dökmüş,öncelikle teşekkür. Bu yazdıkları taraftarı kötülemek değil,bir gerçeğin tespiti. Ne yani,her şey ortadayken,bu görmezlikten mi gelinsin? Onun için zaten bir yere varamıyorusuz. Bırakın artık şu acın kabadayılığını yapmayı,gerçekleri görün. Malaasef biz buyuz işte Eline,kalemine yüreğine sağlık Aptullah yiğit ..... |
bu hep boyle devam edecek degilya onemli olan ileriyi dusunmek
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:25. |