SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasımızın Amator Klupleri (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zara Giresun'a taşınmalı... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34141)

şampiyon71 29.04.2012 10:54

Cevap: Zara Giresun'a taşınmalı...

Haydi Zara...Haydi Sivas....
3.lig kapısına gelen ve 1 Mayıs Salı günü bu kapıdan içeriye gireceğine yürekten inandığımız Zarasporumuza destek verelim.
Sivas Valiliği, Sivas Belediye Başkanlığı , Sivas Ticaret ve Sanayii odası , Sivil toplum örgütleri,Basın kuruluşları sesiniz çıksın.
SESSSS VERİN.
SİVAS PAYLAŞINCA GÜZEL .
1 Mayısta buluşma mekanı, GİRESUN ATATÜRK STADYUMU OLSUN.

Zaraspor 29.04.2012 11:24

İstanbul'dan Giresun'a maça gidiyoruz

İstanbuldan gitmek isteyenler otobüs ücretsizdir. 0539 981 3458 numarasıyla iletişime geçin. Bu gün son

58MUAMMER58 29.04.2012 11:48

[b]inşallah zaraspor 3.lige çıkacaktır refahiyeliler herzaman bizden daha organize ve milliyetçidir seyirci üstünlüğü onlarda olması normaldir önemli olan sahadaki üstünlüktür zarasporun daha kaliteli takım olduğuna inanıyorum ve bu yola çok hazırlıklı girdiğini biliyorum inşallah burda zafer kutlamasını yaparız zaranın gücü yetmeyebilir sivas belediyesi ve valiliğinde eldeki imkan dahilinde otobüs kaldırmasını temenni ediyorum[/b]

benozgurr 29.04.2012 16:22

Insallah cikarlaar

mühendisburak58 29.04.2012 21:04

arkadaşlar tüm takımlar belli iken neden zaranın maçı bu kadar ileri tarihde oynanıyor.birde diğer takımlar sanki daha az takım eleyip çıktılar 3.lige yoksa bana mı öyle geldi?

kursad1981 29.04.2012 21:24

[QUOTE=mühendisburak58;783311]arkadaşlar tüm takımlar belli iken neden zaranın maçı bu kadar ileri tarihde oynanıyor.birde diğer takımlar sanki daha az takım eleyip çıktılar 3.lige yoksa bana mı öyle geldi?[/QUOTE]
zara kalkandere macı oynanması gereken tarıhten 5 gun sonra oynandıgı ıcın zara refahıye macı 1 mayıs salı gunu oynanacak

burak58as553 29.04.2012 21:47

[B]Kırmızı Kara Şampiyon Zara :)[/B]

mm1970 30.04.2012 00:28

[QUOTE=58MUAMMER58;783256][b]inşallah zaraspor 3.lige çıkacaktır refahiyeliler herzaman bizden daha organize ve milliyetçidir seyirci üstünlüğü onlarda olması normaldir önemli olan sahadaki üstünlüktür zarasporun daha kaliteli takım olduğuna inanıyorum ve bu yola çok hazırlıklı girdiğini biliyorum inşallah burda zafer kutlamasını yaparız zaranın gücü yetmeyebilir sivas belediyesi ve valiliğinde eldeki imkan dahilinde otobüs kaldırmasını temenni ediyorum[/b][/QUOTE]

gardaşım meraK ETME SEN refahiyeliler ne zaradan daha milliyetçi nede zara güçsüzdür..zaralılar refahiyelilerden 2 misli fazla olacaklar..ayrıca onlar otobüs kaldırmak için esnaf esnaf dolaşırken ..zarada bu sıkıntı yok sen gelmek istiyorsan otobüs hazır merak etme onları yenip çıkacağız...zaranın hedefi her sene şampiyonluk ve 3 senedir bunu yapıyorlar...en fazla sevindiğim zarada oynayan topçuların hep sivaslı olması seneye 3 tane profesyonel takımla oynayacağız inşallah

serkan_ozcan58 30.04.2012 01:06

yolun açık olsun zaramız zarasporumuz sivasta profesyonel takımlar artıkça daha çok sesimiz duyulacak ben yürekten inanıyorum tüm sivası ve yakın çevreleri desteğe çağrıyorum kalbimiz sizinle...

Rallim58 30.04.2012 11:01

[B]Zara Belediyesporun şampiyonluğuna, tarihe tanıklık etmek için, Giresun'a gitmeyi arzu edenlerin yarın saat 07.00 de Kepçeli de Zara Yazıhanelerinde olmaları gerekiyor.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:03.