![]() |
Cevap: Çalımbay Mutlu
[B]Aldığım yeni bilgi: Rıza hocanın kalması Başkanın bu hafta son maç için buraya gelip onunla görüşmesine göre netleşecek...Büyük ihtimal başkan hocanın kalması yönünde onunla görüşecek...Şu an için durum bu...[/B]
|
[B]Sevgili hemşerilerim. Rıza hoca hakkındaki yorumlarınızı hayretle takip ediyorum. ve de çok ama çok şaşkınım.
Diyoruz ya hep ; " Sivasın ve Sivaslının dostu yok diye " haklıyız . Neden mi ? Çünkü önce bizler birbirimize iyi dost değiliz. Emeğe saygımız yok. Sezon başındaki ortamı düşünün Rıza hocadan başka kim Sivas ta kalırdı ? Umarım Rıza hoca ve dostları bu yazılanları okumuyordur. Beyler şunu iyi bilelim ki ; Rıza hoca bir markadır. Onun futbol kariyeri yeter. Sivassporda olsun olmasın Rıza hocayla gurur duyuyorum. Ne çabuk unuttuk geçen yıl bu zamanları ?[/B] |
[QUOTE=ahmettunc;785473][B]Sevgili hemşerilerim. Rıza hoca hakkındaki yorumlarınızı hayretle takip ediyorum. ve de çok ama çok şaşkınım.
Diyoruz ya hep ; " Sivasın ve Sivaslının dostu yok diye " haklıyız . Neden mi ? Çünkü önce bizler birbirimize iyi dost değiliz. Emeğe saygımız yok. Sezon başındaki ortamı düşünün Rıza hocadan başka kim Sivas ta kalırdı ? Umarım Rıza hoca ve dostları bu yazılanları okumuyordur. Beyler şunu iyi bilelim ki ; Rıza hoca bir markadır. Onun futbol kariyeri yeter. Sivassporda olsun olmasın Rıza hocayla gurur duyuyorum. Ne çabuk unuttuk geçen yıl bu zamanları ?[/B][/QUOTE] [B]Yorumları özetlemişiniz ahmet kardeşim, tebrikler... İlave olarak da; hoca da eleştirilebilinir, futbolcu da yönetimde... Eleştirilerin dozunu iyi ayarlamak lazım, renciden uzak kalmaktır yiğidoya yakışan... Bu açıklamada dikkat çeken, Korcan konusundaki açıklamasıdır. "Oynayabileceği takıma gitmelidir" söylemi yerine "Sivas'ta 2-3 sene daha kalarak kendini iyi yetiştirmelidir" demiş olsa idi daha etkin olur ve Sivasspor sevdalılığını dışa vurmuş olur idi. İşte bu ve benzeri eleştirileri yaparken de yorumlarımızda yapıcı olup alternatif görüş beyanlarımız olmalıdır. Eleştirim olsun diye eleştirmek acziyetin, eleştirerek alternatif sunmak Sivaspora olan sevdanın ürünüdür.[/B] |
Tüm sıkıntılara rağmen bizlere göze hoş futbol oynattığın için bizde mutluyuz hocam.takımın başında kalırsan bu mutluluğumuz katlanacak hocam.
|
Rıza Hoca ile inşallah uzun süreli bir kontrat yapılır, bu sene haksız yere yaşadığımız zor süreçte iyi ki takımın başında idi.
|
çok daha iyi yerlerde bitirmemiz gereken bu sezonu en kötü yerde tamamladık yazık oldu ama gücümüz bu kadar.takıma takviyeler şart sag kanat santrafor 2 de defans oyuncusu lazım ne ziyadan nede hayrettinden umudum kalmadı ugurun yerinede alternatif lazım ve orta sahayada 1 kişi olursa seneye ilk 5 te tamamlarız sezonu.
|
Riza Hocamiz bizi yanliz birakmayacaktir!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:51. |