![]() |
Cevap: Adanaspor mu yoksa Kasımpaşa mı ?
[b]iki takımda süper ligi kafaya koymuş adana bikere daha böyle süper lige çıkmıştı yine şehir inanmış çıkabilirler şansları bana göre eşit denk güçteler ayrıca adananın hocası bu ligi tanıyor ve daha tecrübeli kadınlar ve çocuklar izleyecek kasımpaşanın seyirci avantajı olmayacak kasımpaşa çıkarsa başkanı TURGAY CİNER 90 trilyon bütçe ayıracakmış adam işi bilen biri koruları ormanları eski devlet binalarını tekel binalarını beleşe kapatıyor şimdide spora el attı adana çıksın isterim [/b]
|
aslında adananın çıkması iyi olur.nede olsa istanbuldaki sivaslılarda maça gitmiyor. bu arada kasımpaşa çıkarsa bjk mı yoksa kasımpaşa mı küme düşürülecek merak ediyorum. ankarasporun küme düşürülme gerekçesinin bir benzeri orada yaşanıyor.bkj as başkanı kasımpaşanın başkanı olmuş. yönetim tamamen bjk lılardan oluşuyormuş. bakalım kasımpaşa lige çıkarsa ne olacak
|
kasımpaşa ve ibb nin bu ligde yeri yor inş adanaspor çıkar
|
Adana ciksin Kasimpasayi hic sevmiyorum hem Adana yakin deplasman :)
|
Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadın'da oynanacak Bank Asya 1. Lig play-off finali saat 19.00'da başlayacak.
[B]Bu maçı yerinde izlemek gerek.:)[/B] |
Ellbette Adana çıksın . Kayseri - Sivas maçında kayserinin stadı yapılırken maç Adanada oynanmıştı ve bizi Adanaspor taraftarı desteklemişti. Adanademir ise kayseri tarafında yer almıştı . Deplasmanlara gidenler bilir .
|
Adanaspor çıksın. Türkiye Süper Liginde İstanbul takımı yeter. Hatta İ.B.B.'de düşse de İzmir'den bir takım çıksa, mesela Altay... O da taa nerelerde sürünüyor. :)
|
Adanasporun çıkması her bakımdan olumlu sonuçlar meydana getirir.Akdenizdeki takım sayısı 3 e çıkacak, Sivas'a mesafe olarak yakın, en önemlisi de futbolun geleceği için mühim.Adana, istikrarlı futbol oynuyor finallerde, K.Paşa ise şansı ile oynuyor,karşısında diri bir konya olmadığı için finale çıktı.Finalde Adana kazanır diyorum, kazamasını da diliyorum.
|
vallaha kasımpaşa yine lige çıkarsa çıkarsa şasırmam :D adamlar bi düşüyor bi çıkıyor bu kadar asansör takım görmedim ben :D
|
Bende şehir takımı çıksın isterim ama Kasımpaşa öyle (!) yada böyle çıkacak. Hem Kasımpaşaspor'un kadrosu daha iyi gibi. Aslında lige düşecek takım lazım :D
. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:47. |