![]() |
Cevap: Beni bu sezon görün
Biz burada kilometrelerce uzakta ekranlarin basinda,sende Sivasspor kalesinde oldugun sürece ,ne derece lafinin arkasinda durup yüregimiz agzimiza gelmeden bir mac seyredecegiz,bunu bu yil hep birlikte görecegiz.Biz ekranlarin önünde olacagiz Korcan bunu unutma.
|
Sözleşmen bittiğinde çok üzülenlerden biriydim. Çok ümitliyim kendisinden çok iyi kaleci olacak. Şimdi doğru düzgün kamp geçirecek. Artık başarılı olamazsa o zaman sinirlenirim :)
|
sana çok guvendik ve kredi verdik bizi hayal kirikligina ugratma !
|
Ben erken konusmayi sevmiyorum simdi seni ovup iki gun sonra hatali bir gol yesen kufur edenlerden olmak yerine basarili maclar cikardiginda ovup hatali gol yediginde elestirmeyi daha uygun buluyorum insallah hep ovgumuzu kazanirsin ve yillarca bu takimin kalesini kprirsun
|
korcan sivassporda esecek inş...göster kendini hadi bakalım..
|
hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur geçen sezon kalecilerden çok çektik
|
korcanın hem rıza hocaya hem sivasspora taraftara vefa borcu var bunları ödeyecek kapasite karater var olduguna inanıyorum
sivassporumuzda çok başarılı olur milli takımada gider başarılar diliyorum söylentileri unut gtsin herkes hata yapabilir |
Boş bir transfer..
|
sana güvenimiz sonsuz ay yıldızlı formayı gimeni bekliyoruz
|
Korcan: Beni bu sezon görün
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36079&token=30552[/IMG]
Futbolda şike davası nedeniyle geçtiğimiz sezon içerisinde yaklaşık 5 ay ceza evinde kalan ve Sivasspor’da fazla forma şansı bulamayan kaleci Korcan yeni sezon için iddialı konuştu. Sivasspor’da kiralık olan ve önceki gün bonservisiyle birlikte Kırmızı-Beyazlı takıma gelen kaleci Korcan “ Kabus gibi bir sezon yaşadım. Allah’a çok şükür geçte olsa adalet yerini buldu ve futbola döndüm. Kiralık olarak oynadığım Sivasspor’da bundan sonra tamamen bu takımın futbolcusu olarak yapacağım. Benim için kötü günler geride kaldı.Herkes beni yeni sezonda görsün” dedi. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:18. |