SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Show Yapıyor Aaatif Chahechouhe Antremanlarda. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34560)

Casanova Rasit 15.07.2012 01:55

Cevap: Show Yapıyor Aaatif Chahechouhe Antremanlar

Aatif bizim takimda nerde oynar sizce, daha dogrusu nerde hocam oynatir?

Sivas ilk onbiri:
------------[Borjan]-----------

Erhan----Navratil----Rajnoch----Saban

[B]Aatif[/B]----Kadir----Mehmet Nas----Grosicki

------------Erman----------------------- [COLOR="Red"] <-- burda da oynar bence[/COLOR]

-------------Forvet yok!-----------------

B.DUMANLI 15.07.2012 06:44

Ilk onbirde takim icerisindeki uyumu nasil olacak,hic kimse tek basina kurtarici olamaz.Kaliteli kumas oldugu dogru,fakat zaman icerisinde seyirci onu daha iyi tanima firsati bulacak.Video göeüntüleri insani yaniltabilir.Önce bir kac mac görmemiz gerekli.

PETKOVİC 15.07.2012 09:51

[QUOTE=yener_sahin;795636]Karşısındaki oyuncuyu pek çıkaramadım.Ama Rıza Hoca paketlesin onu.Paf takımı oyuncusu bile daha iyi müdafa yapar.Bu sene defans yine bizi perişan edecek...[/QU

Antremanlarda bir taraf kazanırken bir taraf kaybeder bu hep böyledir. karşısındaki çalım yiyorsa o bunun kötü olduğu anlamına gelmez biraz olumlu tarafından bakın. mesela messi la ligada sürekli 4 5 kişiye çalım atıyor onlar kötü defans mı yapmış oluyor? antremanda kim bilir xavinin iniestanın mascheranonun ırzına geçiyodur :D bence aatifin yeteneği çok üstün diye bir yorum yapabilirdin

58akif34 15.07.2012 09:56

bizim defansa karsı herkes show yapıyor bakalım gercek maclarda durum ne olacak

adres58 15.07.2012 10:08

[QUOTE=Casanova Rasit;795646]Aatif bizim takimda nerde oynar sizce, daha dogrusu nerde hocam oynatir?

Sivas ilk onbiri:
------------[Borjan]-----------

Erhan----Navratil----Rajnoch----Saban

[B]Aatif[/B]----Kadir----Mehmet Nas----Grosicki

------------Erman----------------------- [COLOR="Red"] <-- burda da oynar bence[/COLOR]

-------------Forvet yok!-----------------[/QUOTE]

Şaban için biraz erken gibime geliyor. Hadi Hayrettinin sakatlığı ve yaşı diyelim ama Ziyayı keseceğini bu sene zor görüyorum. Erhan içinde öyle. Uğurun geçen sezonun ikinci yarısındaki yükselen performansının önüne geçeceğini zannetmiyorum. Borjan kararına katılıyorum. Vasluide iyi bir kiralık sezon yaşadı, bir kaç maçının özetlerine baktığımda kaleyi Korcan dan alabilir. Hem Korcanın durumu tam netlik kazanmadı, onun için Borjan kaleye geçebilir. Ayrıca Mehmet Nasın yerine iyi bir defansif Orta saha olması lazım. Forvette ise Romen oyuncu olmazsa Abdulkadiri çok beğeniyorum o doldurur yerini...

58MUAMMER58 15.07.2012 10:59

[b]sivassporun ihtiyacı olan mevkiye kaliteli birini aldığımızı düşünüyorum atıfa ermanla groseçkide ayak uydurursa forvette oynayan oyuncularımız leblebi gibi gol atar önemli olan forvetede kaliteli adam alınması lazım yoksa yapılan transfer boşa gider inşallah şu çadlı oyuncuyu alırız eneramodan daha iyi gibi geldi bana enazından onu aratacağını sanmıyorum atıfında hatırı sayılır gol atacağına attıracağına inanıyorum [/b]

Morten58 15.07.2012 11:32

Izleyip görecegiz insallah!

selimdelen 15.07.2012 11:40

en cok heyecan uyandıran futbolcu atıf olsa gerek herkez begeniyor kaliteli kumaşından bahsediyor bende bir kaç videosunu izledim lakin sivasspora gelen her kim olursa olsun videolarda çok güzel görünüyor zaten o yüzden video ile karar kılmak zor umarım bir arkadaşın dediği gibi 2. amrabat oluverir sivasspor coşar şampiyonluğa koşar kupa sevincini doya doya yaşar

58temha 15.07.2012 11:45

Bugünkü Rüyam Gerçekten Çok İlginçti.Forvet Almıyoruz ve Ben Bu İşe Gerçekten Çok Sinir Oluyorum.Birdenbire İse Kendimi Sivasspor-Fenevbahçe Maçında Buluyorum.Forvet Hattımızda Kara Boğamız Michael Eneramo Var ve 15 Numaralı Formayı Giyiyor.Rıza Hoca İse Kara Boğayı 45. Dakikada Oyundan Alıyor.Eneramo İse 30. Dakikanın İçinde 3 Gol Birden Atıyor.Fakat Bunu Eneramonun Çıkmasından Sonra Görüyorum.

Sonrasında İse Rüyayı Göze Alarak Düşünmeye Başladım 45-15=30 Hiç Bişey Anlamadığım Saçma Bir Rüyaydı Ama Halen Anlayamadım Ne Olduğunu...:confused: :confused:

gürünlüyiğido58 15.07.2012 12:09

hadi inşallah , gösterin kendinizi Aatif, Grosicki, Erman... bu sene şampiyon görelim sizleri :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:01.