![]() |
Cevap: Şimdi de Ziya mı?
kiralık giderse kendisini geliştirebilir:rolleyes:
|
[QUOTE=59yigido58;797403]verelim ziya yı alalım sercan ve baroşu en azından sercanı bonservisiyle baroşuda kiralık yada ziyaya karşı sercan ve mehmet battalı yada sercan aydın yılmazı bizim için en karlısı bu olur vesley i kaçırmayalım dedim kaçmış arabistana gitmiş hemde sudan ucuza[/QUOTE]
biraz saçmalamışsın:mad::mad: |
Ulan Ziyanin ancak formasini alirlar diyecem, oda yok arkadas...
|
BEYLER BUNLAR GÜZEL ŞEYLER BIRAKIN KONUŞSUNLAR ALMAK İSTESİNLER ALT YAPININ NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞU BİR KERE DAHA ORTAYA ÇIKMIŞTIR.
|
piyasa değeri artacak ama kafası karıştığı için performansı düşecek
nedir istanbuldan çektiğimiz sivas sivas olalı bi timurdan bir de istanbul takımlarından çekti |
saçmalik inanmiyorum gs ne yapsin ziya'yi
|
ya verin gitsin bence çok yetersiz.orayada saglam bir defans oyuncusu alın.
|
Biz varya elimizdeki adamın kıymetini bilmiyoruz.Ziya 90 dk mücadele eden,defansif özellikleride olan,soldan devamlı bindirmeler yapan ve de yaşı çok genç olan bir topçumuz.Bu adam şimdi olmasa bile ileride en az 5 m.euroya satılacak adam.
|
2 milyon + sercan veya çağları verirlerse olabilir ziya öyle ahım şahım bi solbek değil kaç asisti varr?
|
[QUOTE=YİĞİDO EMİR 58;797443]2 milyon + sercan veya çağları verirlerse olabilir ziya öyle ahım şahım bi solbek değil kaç asisti varr?[/QUOTE]
Ne tuhaf sivasLI'siniz ya anlayamadim gitti , öz Yigidolari satip , Disiplinsiz sahte Forvet mi alacagiz! Ziya gitti , 365 gün oynamayan Hayrettin mi koruyacak orayi ? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:55. |