![]() |
Cevap: DOĞA KAYA NASIL OYNAR!!!!
[QUOTE=Abdullah DuMaN;803632]Erhan yine savunmada çok yönlü oynuyo stoper sağ bek ve libero gibi ama doğanın bir varlık gösterdiğini görmedim bi oraya bi buraya koştu sadece belki henüz uyum sağlayamamış olabilir inşallah kısa sürede kendini toplar[/QUOTE]
belki topsuz oynuyodur böyle bir kavram da var.:D |
[QUOTE=babapiton;803629]valla bana göre herkes şartlanmış Doğa ile Erhan kötü oynuyacak diye iyi oynasadalarda kötü oynuyolar görüyosunuz bence ikiside kötü oynamıyor doğa 2 maçta toplam 10 top çalmıştır işide bu zaten kadirin ilk zamanlarındaki gibi koşmak top çalmak ve başarıyla yapıyor.Erhan stoperde oynayıp oynayabileceği en iyi futbol bu zaten adama göre beklenti içinde olmak gerekli.[/QUOTE]
erhanı nerden kattınız şimdi erhana laf söyleyen oldumu. asıl sen şartlanmışsın böyle şeylere. erhan bence de çok güzel oynadı. en azından elinden geleni yaptı. peki doğa? yorulmayım diye koşmuyordu adam dikkat etmemişiniz. bi dahaki maçta bi dikkatlice izleyin beni anlayacaksınız. (umarım bi daha oynatmaz rıza hoca da). kim oynayacak diyen arkadaşlar bu takımda doğandan çok daha iyi futbolcular var. mehmet nas, cerny hatta bölgesi olmamasına rağmen rajnoch bile ondan daha iyi oynar. |
aynen katılıyorum adamın adını duymadk resmen senin ayağın hiçmi top görmedi zaten alınmasına çok şaşırmıştım kadir ondan daha berbat oynadı orta sahamz yokkk buna bi çözüm bulmalısın hoca faty-mehmet nas var onlarıda kullan ve şu korcan belasından bizi kurtarr
|
Arkadaşlae,kimse bindiği dalı kesmek istemez.Rajnoch belki formsuzdur,belki bir takım futbol içi veya dışı sorunları vardır bunları en iyi hoca bilir.Erhan da joker gibi maşallah.
|
[QUOTE=Ferhat06;803638]Arkadaşlae,kimse bindiği dalı kesmek istemez.Rajnoch belki formsuzdur,belki bir takım futbol içi veya dışı sorunları vardır bunları en iyi hoca bilir.Erhan da joker gibi maşallah.[/QUOTE]
rajnock a bakınca doga sahanın yıldızı bile olabilir di aca herkes sivas macını izledi de benmi başka mac izledim ben stattan cıktım bır grup taraftar petriel bu takımda nasıl oynar diyor du biraz ilerledim petriel bu takımın bel kemiği diyen bir taraftar grubuna denk geldim yani rıza hoca kime göre takım kursun 1. grubun söylediğine göre mi ikinci grubun söylediğine göre mi yoksa antreman da cok calışıp formayı hakedene göre mi herkes kendi işini yapsın ben stattta takıma destek veren toplasan 100 kişi gördüm insanları eleştirmeden önce aynaya bakın |
[QUOTE=infial§;803621]Doga zaten rıza hocanın torpili ile oynuyor transfer döneminde alınacak en son futbolcuydu gitti aldılar ha birde erhan var rıza hocayı tebrik ediyorum kendi gibi kapasitesiz adamları takıma topladı oyunda düzgün müdahalede bulunmadı kenardan izlemekle yetindi :rolleyes::mad:[/QUOTE]
KENDI gibi kapasitesiz? Burada tek kapasitesiz birsey varsa oda senin yorumundur. |
sitemizde dünya çapında hocalar varken çoğu külüp neden hoca sarunu çeker anlamış değilim
|
[QUOTE=poolat58;803635]erhanı nerden kattınız şimdi erhana laf söyleyen oldumu. asıl sen şartlanmışsın böyle şeylere. erhan bence de çok güzel oynadı. en azından elinden geleni yaptı. peki doğa? yorulmayım diye koşmuyordu adam dikkat etmemişiniz. bi dahaki maçta bi dikkatlice izleyin beni anlayacaksınız. (umarım bi daha oynatmaz rıza hoca da). kim oynayacak diyen arkadaşlar bu takımda doğandan çok daha iyi futbolcular var. mehmet nas, cerny hatta bölgesi olmamasına rağmen rajnoch bile ondan daha iyi oynar.[/QUOTE]
Ben genel bir yorumda bulundum Erhanı o nedenle kattım.Sen Doğanın iyi oynamadığını düşünüyosun bende iyi oynamasada en azından kötü oynamadığını düşünüyorum ama sorarım sana Doğanın oynadığı futbolu Alican Karadağ oynasa acaba kim kötü oynadı derdi ? |
[B]hala doğayı savunan insanlar var burda doğa gibi bir sürü genç futbolcu var onları oynatsın daha iyi hiç bir katkısı olmadı mersin maçında[/B]
|
gerçekten doğa çok agresif geçen maçta her an on kişi bırakabilirdi takımı bencede mehmet nas oynamalı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:44. |