![]() |
Cevap: Spor Aktif'e Sorular (24.09.2012)
Rıza hocanın söylediği [B]HAYATIMIN TRANSFERLERİNİ YAPABİLİRDİM BU YIL AMA OLMADI. KİM BU FUTBOLCULAR? ve NEDEN ALINAMADI?[/B]
|
ben mustafa çil yerel kanallarımıza biraz sitemim var neden hiç bir hazırlık maçımız yayınlanmıyor tsyd kupasını bile elazının yerel bir kanalından izledik bu maçları yayınlayamazmıyız
|
OKUYUN LÜTFEN :
KAMİL GROSİCKİ 'YE Kochamy was, brakuje nam stare dobre dni można wysadzić goli Asysty Kamil Grosicki nas. (Grosicki senin eski günlerini özledik seni seviyoruz gollerin ve asistlerinle uçur bizi Kamil ) |
[QUOTE=AvRuPaNiNKrALi58;807940]Kaynagin neresi Hemso?[/QUOTE]
Kaynağım mustafa Ateş ve Abdullah abinin ta kendisini gündüz görüştüm onlar söylediler |
*** erman nın yerine ,adem veya mehmet nas la atıfı daha faydalı kullanabiliriz.
***rıza hocamız maclarda oyuncu değişikliği daha erken yapabılırmi. |
[B]Ankara'dan Salim.[/B]
Öncelikle hayırlı akşamlar iyi yayınlar. Benim sorum Abdullah beye olacak.Rıza hocamız Kasımpaşa maçına güzel kadro çıkardı oyunun ikinci yarısında Milan Cernye'de şans verse güzel olmazmıydı.? Önümüzdeki hafta başı BJK ile zorlu bir deplasman maçımız var, kupada perşembe günü Trabzon Kanuni FK maçına as kodro ilemi yoksa yedek ağırlıklı bir kadro ilemi gideriz.? Bu sorumda Mustafa beye. Programa bazen Sivastan bir taraftarı konuk olarak alsanız mümkünmü.? |
Sivas'tan Semih
1-3 haftadır oynamayan Kamil'in performansını nasıl buldular ? 2-Takımda eksik gördükleri noktalar nedir ? 3- Geçen sezon ilk 5 hafta da 8 gol atıp 9 gol yemiştik,bu sezon 5 gol atıp 4 gol yedik bunun sebebi olarak neyi görüyorlar ? 4-Oynadığı 3 hafta da Borjan'ı nasıl buldular ? Petkoviç'ten sonra kaleyi sağlama aldık diyebilir miyiz ? 5-Kasımpaşa karşısında maçın adamı kimdi ? 6-Kumaşı kaliteli olmasına rağmen Faty neden Sivasspor'un bankolarından biri olamadı bunu neye bağlıyorsunuz ? Sorun Faty'den mi kaynaklanıyor yoksa oyun sistemine mi ayak uyduramıyor ? Not: Yakın zamanda Mecnun başkanı program da görmek isteriz.Uzun süredir televizyon da göremiyoruz kendisini.Bu isteğimiz ilerleyen haftalar da gerçekleşebilir mi ? |
[B]Engin İstanbul
merhabalar benm sorum Faty 18 kişilik kadroda olmaması ve hazırlık maçında rıza hocanın oynatması oyuncuyla ilgili problem mi var yoksa rıza hoca 18 kişilik kadroya almadıgı oyuncuyu neden hazırlık macında oynatıyor ?[/B] |
Malatya.Abdurahman.
İyi yayınlar benim sorum başkanımıza olacak ben ve benim gibi birçok yiğidonun ortak düşünceside zannedersem aynı. Bizim neden basın sözcümüz yok. teşekkürler |
kastamonudan hayri
benim sorum başkana. başkanım bednarın son durumu nedir. ne zaman sivasspora faydalı olacak. devre arası defansa takviye düşünülüyormu bir sorumda proğramı yapan mustafa ve abdullah beye. proğramın saat 9 da başlayacağını öğrenmiştim 1 saati aşkındır diğer kanalları izlemek zorunda bıraktınız. yoksa sizde malum takımların maçınımı izledinizde öyle yayına girdiniz. iyi akşamlar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:25. |