![]() |
Cevap: ZTK Samsunspor 0-2 4 Eylül Belediye
Süperrrrrrsin 4.Eylül, sakin havalara girme daha cok calisin ve ligde hemde kupa emin adimlarla ilerleyin.
|
helal olsun dört eylül belediye iki takım tutanlara kızıyordum ama şimdi bende iki takım tutuyorum sivasımızla gurur duyuyorum tebrik ederim sizleri unutmadan bir teşekürde samsun aks tv ye bu güzel maçı bizlere izlettirdikleri için ve bizlere güzel sözler söyleyip tebrik ettikleri için.inşallah onlarda eski günlerine tekrar dönerler.
|
4 Eylül'ü tebrik ederim. Umarım ayaklar yerden kesilmez. Çünkü önümüzdeki birkaç hafta çok önemli. Samsunspor'a da başarılar dilerim. Umarım dostluğumuz devam eder.
|
helal olsun çocuklar hep böyle devam inşallah istanbul takımlarından biriiyle eşleşiriiz
|
Nedir bu Samsunun Sivas'tan çektiği yahu :D
|
[QUOTE=hukukçu58;808289]çıksa iyi olur ama bir takıma sahip çıkmayan halkımız ikincisine sahip çıkabilir mi?[/QUOTE]
Kardeş , öyle dersen haksızlık yaparsın , genelleme yapmayacaksın örneğin ben Aksaray'da yaşıyorum ; kime Sivasspor deseniz koca şehirde herkes beni gösterir. Eminim birçok sivaslı hemşerilerim en az benim kadar sahip çıkıyordur... |
[B][I]Sivas halkı takımlarına sahıp çıksa çok ıyı yerlerde olur.[/I][/B]
|
[QUOTE=gürünlüyiğido58;808311]Kardeş , öyle dersen haksızlık yaparsın , genelleme yapmayacaksın örneğin ben Aksaray'da yaşıyorum ; kime Sivasspor deseniz koca şehirde herkes beni gösterir. Eminim birçok sivaslı hemşerilerim en az benim kadar sahip çıkıyordur...[/QUOTE]
Yok kardeş genelleme yapmıyorumgenelleme yapsam bu formda olduğu gibi sivassporumuza sahip çıkan kişilere haksızlık yapmış olurum.Aynı şekilde ben de kayserıde yapıyorum sivasspor denince okulda mahallede ilk akla gelen benimdir:-) :) |
Büyük değil ÇOK BÜYÜK BAŞARI !
Helal olsun aslanlarımıza ... Mucizeyi gerçekleştirdiler ! Helal sana SİVAS 4 EYLÜL |
[b]:D4 eylül takımına başarılarının devamını dilerim samsun gibi takımdan gol yemeden net skorla ayrılması sevindirici [/b]:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:31. |