![]() |
Cevap: Sivas'a yıldız yağacak
insallah kis sartlarida dusunulmustur (alttan isitma felan) bide 2000 kisilik seyirci kapasitesi var 50 arabalik park yeri cok az,ulasim sorun olmaz heralde halk otobuslerinin calisma guzergahinda sanirim,tum emegi gecenlerden Allah razi olsun Sivasa hayirli ugurlu olsun buradan sivasspor icin iyi gencler yetisir insallah
|
hayırlı uğurlu olsun türk futboluna
|
hayirli ugurlu olsun hayirlara vesile olur insallah yakisir sivasima
|
memleketimize hayırlı olsun inş..
|
[B][I]Hayırlı olsun Sivasımıza. Açılış günü keşke hafta sonu olsaydı katılım daha fazla olurdu.[/I][/B]
|
BELEDİYE İŞTE BÖYLE OLUR SAYIN DOGAN BAŞKANA TEŞEKKÜRLER ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN ADAM GİBİ ADAM SIVAS ÇAKMALARDAN KURTULDU ŞÜKÜR
|
[QUOTE=58MUAMMER58;808524][b]amatör takımlar nefes alacaktır yapanlardan emeği geçenlerden ALLAH razı olsun [/b][/QUOTE]
[B]Amatör futboluna açılacak mı? Onu sanmıyorum. En azından 4 Eylül Belediyespor 3. ligde olduğu müddetçe diyelim.[/B] [QUOTE=MaXiMuM;808587][B][I]Hayırlı olsun Sivasımıza. Açılış günü keşke hafta sonu olsaydı katılım daha fazla olurdu.[/I][/B][/QUOTE] [B]Proğrama davet edilen şöhretlerin zamanına göre ayarlandığını biliyorum. Stadyumun yapımında emeği geçenleri tebrik ediyorum[/B] |
hayırlı olsun tesisleşme futbolda çok önem teşkil ettiği hakikat bu tür tesislerin fazla olması doğal olarak daha kaliteli ve klass futbolcu yetişmesinde önemli bir faktör tabii kullandırılırsa
|
Yapanlardan allah razı olsun rahmetli başkanın ismini taşıyacak olmasıda ayrı bir mutluluk kaynağı kayserıde ki tesisleri görünce hayıflanırdim artk sivasımızda da böyle güzel bir tesis var.
|
yapılsın guzel seyler bunlar hem sehrın goruntusu açınsından hem sıvas da kı gençler içn
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:22. |