SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Faty Forma İstiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34932)

tekdoktiri 30.09.2012 13:23

Cevap: Faty Forma İstiyor

DAHA İYİ BİRİSİOLA BİLİRDİ NİYE BUNU ALMIŞLAR HAYRET YOK SA KOMUSYON FELANMI VAR ANLAMAK ZOR

HababamHa 30.09.2012 13:50

hazırlık maçlarında ve kupa maçında oynadığına bakmayın ligde zor forma giyer giysede kısa süreli olur

poolat58 30.09.2012 13:53

iyi has da faty, kanuni maçına ne bakıyosun sen. maçta seni geçebilecek bir forvet mi vardı sanki .çoluk çocuktu oyuncular. süper lig bambaşka ve sen çok boşluklar bırakıyorsun stoper oynadığın zaman. ama ön libero olarak fena değil aslında. doğanın yerine düşünülebilir diyecem. orda da adem koçak var. yani işin zor faty cim...

hukukçu58 30.09.2012 14:37

Beşiktaş maçında fernandes e markaj görevi verilebilir.Fernandes'e adım attırmaz:-D

Ferhat06 30.09.2012 16:19

[QUOTE=hukukçu58;808775]Beşiktaş maçında fernandes e markaj görevi verilebilir.Fernandes'e adım attırmaz:-D[/QUOTE]

Doğa sakat olduğuna göre büyük ihtimal senin dediğin gibi hoca Fernandesi Fattye marke ettirir.

münihliyigido58 30.09.2012 17:02

;) taraftarlara bile forma vermiyor bu takim... store halen gelmedi diye duyum aldim. umarim faty performansini yükseltip gelecekte banko oynamaya baslar. ama suan antrenmanlarda kendisinin en iyi secenek oldugunu kanitlamali. baska birseyde eklemeye gerek yok

fatih585858 30.09.2012 17:14

Fernandes'i adam markajında ne kadir, ne de Doğa yıpratabilir. İkili mücadelelerde, fernandes'i sinirlendirip, yıpratabilecek tek oyuncumuz Faty. Geçen sezon Gs ile oynanan kupa maçında, Selçuk gibi futbolcuyu, bayağı bir yıpratmıştı. Ayrıca ilk 11'de neden yer bulamadığını da iyi düşünmesi gerekir. Fransa ligue 1'de yıllarca düzenli bir şekilde oynamış bir oyuncu nasıl olur da; kalite olarak çok daha düşük bir ligte, başarılı olamaz. Aklım fikrim almıyor bu durumu. Kariyer olarak ona yaklaşamayacak, Navratil ve Erhan oynuyor, Faty yedek kulübesinde oturuyorsa, bunun sorumlusu kendisidir.

tekdoktirin 30.09.2012 17:47

VALLAHİ BU ÇOCU SEVİYORUM LA GARDAŞ AMA HENÜZ OLMADI BEKLİ YOZ

Morten58 30.09.2012 17:57

Faty bence gayet iyi bir Futbolcu ama Fransa ligi ile Türkiye Ligi biraz degisik olabiliyor. Gerci AATIF da Fransfa Liginde oynadi ama o yumusak oynuyor , sert degil , gerci AATIF SASO , biraz da güclense , Fizik Gücünü gelistirirse dahada iyi olacagini düsünüyorum.

Gelelim Faty'e Faty'nin tek sorunu cok sert oynamasi , Fransa liginde sert oynasa bilece Burak gibi veya kendini yere cabuk birakan oyuncular var, ama Fransa liginde cogu kisi güclü , bazi Futbolcular güclü olmasalar bile kendi hemen yere birakmazlar. Yoksa Faty Önlibero da oynar,Stoperde de oynar.

shang 30.09.2012 18:21

rıza hoca değişikliklerde hep orta sahaya rajnocku kullanıyor onun yerine faty i kullanabılır daha verim alınabılır o bolgede

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:22.