SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hemen alalım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34993)

cılgınsivas58 15.10.2012 10:24

Cevap: Hemen alalım

fb ancak rüyasında alır tbi bizimkiler hemen satmazsa

Champion_58 15.10.2012 10:31

işi ucuza kapatmak isteyenlerin Aatif transferi balon demeleri kadar doğal ne olabilirki.

Sivasspor klübün yararı neyse onu yapmalıdır.

rıza hoca istediğimiz adamları alamadık para yok dediğinde nasıl olur diyenler düşünsün gerisini.

Sivasspor kurumsal düşünmek zorundadır.[U]Talep varsa[/U]; klüp için en yararlı kararı vermelidir.

58YIGIDO58 15.10.2012 10:52

yaw bunlar manyak midir nedir en sevdigim oyuncuyu almak istiyorlar simdide yok arkadas varmiyoruz verin 3 4 million satalim bunun altinda fiyat yok :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Kokomo 15.10.2012 11:03

Ne cahil bir milletiz vesselam !

2-3 maç iyi oynayanı yıldız yapıp, 5-10 Milyon Euro ile piyasaya sürüyoruz !

Sonra ? Hüsran ...

Belki 100 tane örnek var bunun gibi (Sercan, M.Topuz, M.Yıldız, Özer, Yekta .... vb) ama hala akıllanmıyoruz ...

Morten58 15.10.2012 11:32

Bu oyuncuyu transfer eden Teknik Heyetin hakkini yiyorlar , 4.büyütülmüsler, madem iyi önceden alsaydin ya, ben bu Habere inanmiyor eger dogruysa en az 10.Milyon € ya satilsin.

57babasivas 15.10.2012 11:39

bendaha alex gidinde bunu böyle yapçaklarini tahmin ettim ya sezonsanu yada ortasinda gitçek

DoomsDay58 15.10.2012 12:30

Yalan haberdir ayrıca Rıza hoca devre arasında da göndermez zaten

poolat58 15.10.2012 13:31

Evet ben de haberler nerde kaldı diye bekliyordum yine başladılar. oyuncumuzu formdan düşürüp grosicki gibi bitireceklerse defolsun gitsinler. yok ciddilerse versinler 10 milyon euro yu alsınlar. ama böyle sahtekarlık yapmasınlar. :mad:

münihliyigido58 15.10.2012 14:34

avusturyadaki hazirlik kampinda aatif'le iki kez konustum. kendisini insan olarak cok begendim. iki ayagiyla yere basan, nerden geldigini bilen, kime birseyler borclu oldugunun farkinda olan, bu takima neler vermek istedigini her sözüne ekleyen bir cocuk.

biz aatif'i veya her yabanci oyuncuyu anlamak icin kendimizi onlarin durumuna sokmaliyiz. siz kariyerinizi sivas dogumlu futbolcu olarak ingiltere'nin southampton takiminda cok basarili bir sekilde sürdürüyorsunuz desek, arsenal sizle ilgilenmeye baslasa, hatta transfer teklifi yapsa, siz hayir diyebilirmisiniz? ailenize ve cocuklariniza daha güzel bir sehir, daha rahat bir yasam, daha büyük imkanlar yaratmak istersiniz. kendi kariyerinizi dahada gelistirmek istersiniz. buna saygi duyulmali bizi nakadarda üzse. ama 5 milyon euro bu gözyaslarimizi sezon sonunda kurutabilir bence.
aatifte 250.000 eur yerine 1.500.000 euro kazanir, herkes hayirli cikar burdan. birde 58'i giyer.

baris58sivas 15.10.2012 14:45

Aatifin kafasini karistirmak icin yapiyorlr grosickidede yaptilar toparlanamadi
:mad::mad::mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:34.