![]() |
Cevap: Akhisar Belediyespor Maçı Biletleri Satışa
Stad dolar ve yine kötü oynayıp Akhisar maçını kazanamazsak....işte o zaman felaket...
|
Bilet de cok bir meblak degil o kadar sisirmeyin ben Almanyadayim eger ayni gün ucak bula bilsem hicde nazlanmayacagim zira sevenler sevdiginin her cefasina katlanir bizde o sevda varki kitalar dahi yakinlasiyor
|
evet bayram dolayısıyla trübünler full olcak bende bayrama geldim eşim çocuğum dayı oğlu hala oğlu kim varsa maçdayız
|
aatıf oynamaam ihtimali varmıs ben olsam riske etmem sokarım onun yerine pedrieli kamil erman pedriel canavar gibi oynasınlar
|
bayram hareketliliği olacaktır
acele edelim karaborsaya bile düşebilir biletler:) tarihi bir maça tanıklık edeceğiz 100. galibiyet için haydin maça |
2 paket çekırdek parası vallahı ayıp gıdıp takımını desteklemezler kahvede okey oynarlar ..kahvede hesap oduycene gıt maç ızle
|
Dolması Lazım Stadın Yeter Bazı şeylerin kıymetini bilmiyoruz Süper ligdeyiz daha ne istiyoruz çoğu büyük şehirlerin takımların takımı ligde yok haksızmıym Sivasta malesef bu konuda Taraftar kültürü ve bilinci yok.biletlet sudan ucuz kale arkası 5 lira parası olmayan için en iyi yer 5 lira neye virilmiyoki 5 liraya sinemaya bile gidemezsiniz kahvede bile 3 liraya izliyorsunuz sudan ucuz yani Başka Takımlar pahalıya satıyor Sivasspor yönetimi zam bile yapmadı neden seyirciler madur olmasın biz kazanmayalım İnanın bu fiyat Süper lig standartlarında değil kimse kusura bakmasın.
Bende Maraton c ye aldım bayramda Takıma destek olacağım Yensede Yenilsede hep arkasındayım. |
biletler alındı cebe kondu maç saati bekleniyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:52. |