![]() |
Cevap: 4 Eylül Stadinda basima gelen üzücü olay
Ben Mersin macina gittmistim amcam ve kuzenimle ilk kez , onlar Sivasta yasiyor ben ise Gurbet'de , gercekten böyle birseye rastamadim ama sunu söylemek istiyorum:
Biletleri gösterirken iceri girerken benim ve kuzenimin sayesinde 2.Cocuk bedava girebildi. |
güvenlikler kendileri bir şey zannediyorlar staddaki aldığımız nefese bile karışıyorlar
|
ayni olaya benzer bir olayida ben yasadim maratondan bilet aldim yerime gittim yerim dolu görevliye söyledim hic orali olmadi sonra turubunun en ust tarafina gönderdiler ne yapalim gurbetten sivassporu izlemeye mecburen onada katlandik
|
[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Black"][B] Ben defalarca bilet gişesi önünde yeniçeriler yiğido gençlik vs. gruplarına ait kişilerin nerden elde ettiklerinin bilmediğim kale arkası ve maraton biletleri satıp cebe indirdiklerini gördüm lafa gelince en hakiki sivassporlu onlar ayrıca herkesi uyarıyorum ben bir kere ankaraya bu taraftar gruplarıyla maça gittim sözde liderlerinin olduğu insanlarda o otobusteydi gitmez olaydım ellerinde alkol sigara ankaranın en işlek caddelerinde kadınlara laf atmalar otobüsleri leş gibi kullanmalar hayatımda duymadığım küfürler duydum seviye yerler altında hayatımda hiç bu kadar seviyesiz sivaslılar görmemiştim.
Onlar maçta millete diyolarla bagırmayan taraflar s... gitsin diyolarya aslında bence para vermeden bedavadan giren o taraftarda s.... gitsin diyorum hadi bedavacısınız anladım bari adam akıllı tezahurat yapın kale arkasındaki ayrı maratondaki ayrı tezahurat yapıyor zaten hiç bişey anlaşılmıyor varsa anlayan söylesin.[/B][/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=wiyanali;812394]ayni olaya benzer bir olayida ben yasadim maratondan bilet aldim yerime gittim yerim dolu görevliye söyledim hic orali olmadi sonra turubunun en ust tarafina gönderdiler ne yapalim gurbetten sivassporu izlemeye mecburen onada katlandik[/QUOTE]
Gardas o hersene benim basima geliyor, onada cok gicik oluyorum. yahu bileti alirken benim gibi söyleyin ortadan olsun surdan olsun burdan olsun diye ve milletin yerine oturmayin. Hamdolsun stadta cogunun okuma yazmasi var neden böyle seyler oluyor bilmiyorum. haklisin görevliler o konudada birsey yapmiyorlar, kulüp bu adamlari bostan korkulugu diyemi koyuyorlar oraya anlamadim. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:55. |