SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Orduspor maçı final gibi bir maç (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35052)

kursad1981 01.11.2012 16:59

Cevap: Orduspor maçı final gibi bir maç

icerde kaybettıgımız 3 puanı ancak deplasmanda alacagımız galıbıyetle telafı ederız ınsallah o mac ordu macı olur

Ricardo Pedriel 01.11.2012 17:17

100.galibiyet stresi olabilir düşüşün sebebi

Sivaslibey 01.11.2012 17:22

Neden ?
Son macimizami cikiyoruzki final niteliği taşısın.
Kaldiki bizim her maçımız final olması lazım ister gs olsun ister Kayseri olsun rakip, her maç varını yoğunu ortaya koyacak futbolcular lazım yoksa zaten bu iş yürümez.

58MUAMMER58 01.11.2012 19:10

[b]ortada küme düşme maçı yok şampiyonluk maçı yok kupa kazanma kaybetme durumu yok dolayısıyla final maçıda yok bu maçı kazanırız kaybederiz berabere kalırız hersonuç normal olur ben kendi adıma bu maçta daha önceki kadro yanlışlığı yapmadan haddimizi bilerek rakibi hafife almadan adam gibi oynat hocam futbolcularıda bizide sizide strese sokmayın final maçı değil normal lig maçı oynuyoruz [/b]

birdokuzaltiyed 01.11.2012 19:15

Hocam size ve takımımıza güveniyoruz, inşallah bu maçla yükselişe geçeceğiz, Çözüm mücadele, mücadele ve yine mücadele...
Sizin deyiminizle MÜKEMMEL MUCADELE...

cemahmety 01.11.2012 19:32

Gerçekten büyük ve enterasan olaylar yaşadık ama bu mazeret olamaz çünkü bizim oyuncularımız Süper Lig standartlarının üzerinde oyuncular. (Tabi ki kalitelerini maçlara iyi konstantre olarak yansıttıkları zaman) Bu takım madem Akhisara yenildi; eğer o ilk 5-6 haftadaki zor fikstürde güçlü takımlardan aldıkları puanları değerlendirmek istiyorlarsa bu maçtan puan almak zorunda yoksa o maçlardan alınan puanların hiçbir önemi kalmaz.

ayhandemir58 01.11.2012 19:58

[COLOR="DeepSkyBlue"]SAYIN HOCAM,SANIYORUM KUPA MAÇINDA ALINAN GALİBİYET BİLE BİZİ TATMİN ETMEDİĞİ GİBİ SENİ DE TATMİN ETMEDİ.ÇÜNKÜ TAKIM TEL TEL DÖKÜLÜYOR,TOPA VURMAYA,YANINDAKİ ARKADAŞINA DAHİ PAS VERMEYE GÜCÜ YETMEYEN VE HER MEVKİİDE TEL TEL DÖKÜLEN BİR TAKIM VAR.BUNU MUTLAKA ARAŞTIRMALISIN.GALİBİYET SENİ ALDATMASIN,ÇÜNKÜ GEREKENİ YAPMAZSAN DAHA SONRA TOPARLAYAMAZSIN VE ALLAH GÖSTERMESİN!!!!!!:confused:[COLOR="Blue"][/CO[/COLOR][/COLOR]

58SARKISLALI58 01.11.2012 19:58

artik final final diye diye butun maclar elden gidiyor umitleniyorum hermacda ama yenilince kahroluyorum yaw su orduyu yenelim artik sanmiyorum yenecegimizi ama berabere kalirsak yine iyi ins yanilirim umidim yok yani

yigidolar06 01.11.2012 20:02

[B][/B][QUOTE=FORZA 58 SİVAS;813315]senin içinde kritik bi maç efendi !![/QUOTE]

[B]BU USLUBU HİÇ BEĞENMEDİM VEDE YAKIŞTIRAMADIM YAZIK[/B]

dogan5880 01.11.2012 20:12

futbol bılen ınsan fazla eleştırı yapmaz hep yenıcek deılz bızde yenılcez futbolda hersey var

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:15.