![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
MAÇ SONRASI ;OYUN ÇOK NORMALDİ DİYEN HOCA BİZ BAŞKA MAÇ İZLEMEDİK...LÜTFEN BİR KERE DE HATA BENIM HATA ŞUNUN DE NE OLUR...ALLAH YÜZÜMÜZE BAKTI YOKSA İLERDE ÇOLUK ÇOCUĞA ANLATACAK BİR FARK YERDİK...
|
3 hafta sonra, Elazığ bizi geçerse kimse şaşırmasın..
Devre arasına kadar bu ruhsuzlar ordusuyla ne kadar puan alabilirsek kardır. |
Değerlendirecek pekte bişey yok.Sana bikaç lafım var Sivassporum
Yağmur çamur demiyoruz stada gidiyoruz, lig tv ye sivas paketi alıyoruz üstüneki aman bi katkımız olsun diye.Orjinal formaya colugun cocugun rızkından kesip para veriyoruz yok suna yok buna.Ama kusura bakma Sivassporum bu sene gözümden düştün iyice yenil lafım yok ama mücadele et be.son yılların en kötü sivassporunu izliyoruz.Çoluğumun cocugumun rızkını sahada dolanan ruhsuzlar ordusu yesin diyemi veriyorum. Ağır konuştuysam affola ama Sivassporum sana cevabı haftaya stadda taraftar verecek zaten. :mad: :mad: |
Bu sene lige kalırsak BÜYÜK BAŞARI Olur !
demedi demeyin . .. |
[QUOTE=Besyo_cu;813754][B]Kimse Rıza Hocaya suç bulmasın Hoca aylarca bu takıma transfer şart forvet transferini hızlandırmamız lazım, yönetimden bu konuda yardımcı olmasını beklıyorum diye sayısız açıklama yaptı.
Yönetim transfer konusunda teknik heyete gereken kolaylığı sağlayamadı ve Rıza hoca elindeki malzeme ile yine iyi bir takım kurdu. Devre arasında Atilla, Senecky gibi isimler ile yollar ayrılıp direk katkı yapacak başta kaleci olmak üzere en az 3 tane net transfer yapılmalı.Devre arasına kadar toplayacağımız puanlar ligdeki konumumuzu belirleyecek. [/B][/QUOTE] Aynen Sivasspor yönetimi futbolcu aldıda Rıza Hocamı almadı eğer beleş topçu alırsa Doğa gibileri alınır ancak. Yarın ilk yarıda transfer döneminde yine beleş topular aranacak |
tek fark şu geçen sene kaybettiğimz maçlarda bile rakipten iyi oynuyorduk bu sene tam tersi kazandığımz maçlarada örnek, kasımpaşa ve g.antep maçında bile çok iyi oynamadık sorun burda geçen seneki mücadele yok malesef
|
Maçta göze çarpanlar : Sivassporun kar gibi eriyişi
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Rıza ile olmuyor Maçın en iyisi kimdi : KAMİL, Mehmet Maçın en kötüsü kimdi : Doğa, Attilla,Adem Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Aklı beşiktaştamı ne takım rızanın umrunda değil Kamili ve mehmeti çıkararak oyundala alakası olmadığını gösterdi |
neyini değerlendireyim millet bursa maçından önce lider olacağız derken ben ligde kalalım yeter bize diyordum şimdi yine aynı şeyi söylüyorum ligde kalalım yeter.son sıradaki elazığla aramızda sadece 4 puan var. Atilla Doğa Adem Uğur gibi oyuncularla ligde kalma şansımız çok az benceeeee benceee
|
atılla ugur ve doga nın ılk 11 de basladıgı bı macta puan almak suprız olurdu
|
Bir kibrit bir milyon ağacı yaktı,hayatı boyunca alt liglerde oynayan bir kaleci rıza Efendi'nin torpili ile üst lige transfer oldu ve kovalığını gösterdi,Erman ve grosicki yi hiç saymıyorum onlar artık futbolcu müsvettesidir bravo size :mad::mad:Türk futbol tarihine torpilli futbolcu tanımını riza çalımbAy getirdi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:23. |