![]() |
Cevap: Milan Cerny ameliyat oldu
[B]Şu Doğa denen hayalet kadar forma şansı bulsa ve ilk 11'de oynayıp sakatlansaydı bu kadar üzülmez ve kızmazdım!!! :mad:[/B]
|
Geçmiş olsun. En kısa zamanda sahalarda görmek dileğiyle hayırlı şifalar.
|
bilmiyorum birinin dikkatini cektimi ama fotomacda cerny diye rajnochun fotografini koymuslar:mad:
|
[QUOTE=Gangstayigido;814660]bilmiyorum birinin dikkatini cektimi ama fotomacda cerny diye rajnochun fotografini koymuslar:mad:[/QUOTE]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=37591&token=28688][img]http://resimzade.com/Show.html?i=37591&token=28688[/img][/url] fotomaç bu fotoyu koymuş fotomaçın farkı farkediliyor yürü be fotomaç kim dutar seni.;) |
çok efendı çok sevdım bı futbolcu ınsallah ıyı olur
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]bence bizim ilk onbir oyuncumuz, gücü iyi bir oyuncu^^[/B][/FONT]
|
[B]Bu genç oyuncunun son durumu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Biz adamı unuttuk yoksa o da bizi unutup ülkesine mi döndü acaba? Yoksa ufak ufak kendi başına düz koşular yapıp A2 takımıyla maça mı çıkıyor:)[/B]
|
[B]cok ozledik seni be cerny inşallah tez zamanda donersn sahalara [/B]
|
[b]rıza hocanın işe yaramaz kazzık transferinin cezasını çekiyoruz antrenmanda adamın ayağını kırdı çocuğun bide okadar laf söyledi gitti :mad:düşünebiliyormusunuz cernynin uğrun yerinde oynadığını sivassporun enaz 10 puanı daha olurdu kamera 2 sn gösterdi cernyi çok sevindim inşallah sapasağlam sahalara döner geçmiş olsun sarı cengaver[/b]
|
[QUOTE=birdokuzaltiyed;835774][B]Bu genç oyuncunun son durumu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Biz adamı unuttuk yoksa o da bizi unutup ülkesine mi döndü acaba? Yoksa ufak ufak kendi başına düz koşular yapıp A2 takımıyla maça mı çıkıyor:)[/B][/QUOTE]
Son durumunu bilmiyorum ama dün maç esnasında ekrana getirdiler. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:13. |