![]() |
Cevap: Eneramo'dan üzücü haber
[QUOTE=Salim58;815706][B]Abdülkadir'i kalan maçlarda kazandık kazandık kazanamazsak büyük ihtimal devre arasında gider.[/B][/QUOTE]
Salim bey öyle diyorsun da Ankarada hazırlık maçlarında halini gördük Abdulkadirin.Sağa sola koşmaktan başka birşey yapmadı. |
[QUOTE=Ferhat06;815708]Mantar hastalığı top oynamaya mani değil.İçiniz ferah olsun, çıkar aslanlar gibi oynar.Tek forvet oynayacağımıza göre en uygunu Eneramo.[/QUOTE]
Bizi aydınlattığın için teşekkürler gardaşım eneramosuz olmaz inşallah oynar |
Eneramonun sakatlığından haberi vardı teknik yönetimin bile bile transferi yapıldı
|
Abdülkadir de takımdan gitmek istiyormuş hürdoğanda yaziyor
|
[b]eneramonun rakip ceza sahasında olması yeter başında 2 3 kişiyi oyalar abdulkadir isteseydi çoktan formayı kapardı oda diğer bazı yabancılar gibi salla başını al maaşını hesabını yapıyor formayı kapıyım sivasa faydalı oluyum daha önemli takıma daha çok paraya transfer oluyum diye derdi yok yeni sakatlıktan kurtuldu rıza hoca kalan haftalarda sakat olduğu için oynatmadı bana göre hiç değilse son 15 20 dakkalarda oynamasında fayda var groseçki atıf erman adam gibi oynamazsa forvette zorlanırız mantardan bişey olmaz oynar kanımca [/b]
|
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Valla ben bu eneramonun sağlam halini de beğenmiyorum. Millet nobreyi alırken biz kimlere forvet diyoruz. Olmaması benim için kayıp değil kazanç
|
pedrıel enaramo yan yana oynasın her maç 2.3 tane atarız
|
Enaramo kesin oynayacak...sıkıntı yok...
|
Eneramo olsaydı iyi olurdu. Sağlık olsun.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:09. |