![]() |
Cevap: Futbol Analiz'e sorularınız...
[B]İstanbul - Osman ....
Nail Hocam iyi yayınlar. Konuklarınıza selamlar ve saygılar. Öncelikle takımda en sevdiğim isim olan Kadir'i Kayseri maçındaki performansı ile kutlarım. Kadir şimdiye kadar oynadığı maçlarda kaleye sadece 4 şut attı hücüma destek vermemesinin nedeni nedir ? Bu sezon biraz daha hırçın bir Kadir görüyoruz geçen sezon 42 maçta 5 sarı kart 1 de kırmızı kart görmüştü bu sezon 13 maçta 4 sarı birde kırmızı kart gördü bunun nedeni orta alanda yalnız kalması olabilir mi ? [/B] |
[B]Gökhan Turna - Selçuk Üniversitesi
[/B] İyi yayınlar Nail Bey Bugünkü yayını sınavlarımızdan dolayı takip edemiyorum. Geçen hafta söylediğim kadro maça başladı ve muhteşem bir maç kazandık. Adem yerine Mehmet Nas'ı eklersek kadroya tadından yenmez. Bu kadro ile çıkarsak maçlara ilk 5 garanti diyorum. |
Belçika Ömer
Nail Bey herhafta bir oyuncumuzu ekrana çıkarıp ona soru sorma fırsatı verdiğiniz için size ve ekibinize çok teşekkür ederim. Kadir ayağında topu fazla tutma sorununu hallederse Ziya ile birlikte Milli Takıma en yakın 2. oyuncumuz diye düşünüyorum sizin bu konuda fikriniz nedir. |
istanbul'dan onur yerli
Nail bey öncelikle iyi yayınlar... kadir abiye kayseri maçında güzel oyunundan dolayı tebrik ediyom sezon sonu sözleşmesi bitiyo sözleşmesini uzatmayı düşünüyomu? |
Almanya'dan[B] EMRE KAAN ERDOĞDU[/B]
Benim sorum Sivasspor'un On Libero'daki istikrar abidesi Kadir Bekmezci'ye. 1.Soru: Kadir Bekmezci tam olarak Belcika'nin neresinde dogdu. 2.Soru: Kendisi aslen Nereli??? 3.Soru: Türkce disinda hangi dilleri konusuyor??? Örnek Belcika da dogduna göre Fransizca veya Almanca biliyor mu! 4. ise , Kadir abicim sen iyi ve cok caliskan bir Orta Saha Oyuncusun , senin gercek gücünü artik daha net görmek istiyoruz. Sana güveniyoruz ve insallah en kisa sürede Milli Takima da cagrilirsin diyorum. |
[B]Ben istanbuldan kaya [/B]
Selam nail bey selam Mehmet hoca. öncelikle sizleri tebrik ediyorum çok güzel program sivassporumuzu bizlere yakından takip etme fırsatı verdiginiz için teşekkürler nail bey*** benim sorum rıza hocaya ***sivasspor ne zaman attıgı kadar gol yeme hastalıgından kurtulacak ayrıca kayseri galibiyeti tüm camiamıza hayırlı olsun emegi geçenlere teşekkürler sizlerede hayırlı programlar istanbuldan tüm sivaslılara selamlar |
[B]İsmail Şahin Sivas[/B]
İyi yayınlar diliyorum Nail bey. Bizlerin merak ettigi bazı durumlar var. Sayın hocamız Rıza Calımbay Neden genclere pek forma sansı vermiyor. Herkesin merak ettigi konuların basında bu geliyor. Özellikle Abdulkadir Özgeni izlemek için sabırsızlanıyoruz. Birde Kadir kardesimize bir sorum olacaktı. Ermanla genelde iyi performans sergiliyorlardı gecen yıllara göre. Ama bu sene biraz form düsüklügü var gibi bu sezon itibariyle. Takım arkadasının kötü performans sergilemesi onuda etkiliyormu acaba. Bu soruyu sorma amacımda kadir ve erman ne zaman kendi kapasitelerinin üstüne cıkarsa macları cok rahat kazanıyoruz. İyi aksamlar iyi yayınlar. |
Murat ŞAHİN /Bursa
İyi Yayınlar.Kayseri kulübü utanmadan açıklama yapmış,taraftarlarımız dışarı çıkarıldı,küfür edildi,coplandı diye.Kayseri taraftarının her sezon yaptıkları kameralara çekilmiştir.Bunun acilen kamuoyuyla paylaşılması gerekir.Çünkü internet sitelerinde haberler var.Kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar... |
[B]Atilla Torun-Kastamonu MERKEZ[/B]
İyi yayınlar Nail Bey... Mehmet hocama saygılar Kadir kardeşimede sevgilerimi sunuyorum. Sivassporda bu galibiyet neleri değiştirdi? Bilmiyorum katılıyormusunuz şöyle bir söz vardır [B]''Aşıksan vur saza Şoförsen bas gaza''[/B].. Bizde değişen şu oldu. Biz öndeyken yani oyun içerisinde galipken geri çekiliyoruz ve rakip üzerimize geliyordu. Doğanın gidişi ile takımda değişen birşeylerin olduğu apaçık belli oldu. Galip durumdayken rakibin üzerine gittik ve onların üzerimize gelmesini beklemedik devamlı gol aramaya devam ettik. Bizde o potansiyel var. Çünkü komplike bir kanadımız var. Gününde olduğumuz zaman o dişliler çok sağlam çalışıyor. Hal böyle olunca 4. golden sonra kupa maçını düşündük ve savsakladık oyunu. Bu çok normal bir durumdu. Bence değişen bu oldu. Hüviyetimize kavuştuk ve gaza bastık. Bilmem düşüncelerime katılıyormusunuz.... Tekrar iyi yayınlar diliyorum... |
[B]Tuğrul YAMAN
SİVAS Abdulkadir Abdulkadir Abdulkadir biz bu oyuncuyu kazanmak için mi ?kaybetmek için mi aldık ? Ya da kim aldıysa ne için aldı 10 dakika şans verip bakın olmadı demek sizce adaletli bir davranış mıdır?Stadyum da maç izleyen hemen herkes onu sahada uygun dakika da görmek istiyor... Sizcede öyle değil mi?[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:44. |