SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Futbol Analizde "Kupa Özel" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35194)

MaXiMuM 29.11.2012 22:40

Cevap: Futbol Analizde "Kupa Özel"

[I][B]Mustafa ALİM - Sivas

Nail bey öncelikle sizi canı gönülden tebrik ediyorum.
Hafta içinde kupa özel programı yaparak bizlere büyük sürpriz yaptınız.
Sivasspor.com üyelerinin duygu ve düşüncelerini gurbetteki diğer yiğidolarla buluşturduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum. iyiki varsınız...[/B][/I]

yorumyapıyombenya 29.11.2012 22:41

Belçika - Ömer

Nail hocam selamlar ve saygılar sizi ekranda tekrar görmek çok güzel. Orhan Hocamıza da hoş geldi.

Manisa maçında yedek oyuncularda biraz küskünlük biraz da moral bozukluğu var gibiydi. Özellikle taraftarlarca çok şey beklediğimiz ancak Hocanın şans vermediği Murat Akça ve Abdülkadir'de bu küskünlük çok belliydi bana katılırmısınız.

alaattin 5858 29.11.2012 22:52

İSTANBULDAN GENÇ YİĞİDO İSMAİL HAKKI ŞAHİN

NAİL AMCA BEN 7 YAŞINDAYIM BABAMLA PAZAR GÜNÜ SİVAS MAÇINA GİDECEĞİM ATIF ŞEŞO DAN GOL BEKLİYORUM

ramazan5842 29.11.2012 22:54

[B][U]RAMAZAN YILDIRIM-SİVAS[/U][/B]

sizlere iyi akşamlar diliyor takımımızı tebrik ediyorum.

bu maçta yedek futbolcularımızın ne kadar hırslı oldukarını gözlemledim.

ben eğer rıza hocamız yayına katılırsa şunu sormak istiyorum.bu maçtada gördüm ki erhanın yeri sağ bek.uğur da sağ bekte iyi fakat çok kritik zamalrda hatalar yapabiliyor ve çok kolay kart görüyor.acaba rıza hoca erhanı sağ bekte oynatmaya devam edecek mi.?birde takımımızı çok verkaç ve duvar paslarıyla oynadığını görüyoruz.rıza hocanın uzun top anlayışı yıkmaya çalıştığını görüyorum.doğru mu.?

biraz uzun oldu fakat sormak istiyorum.rıza hoca forvet transferinde yerli oyuncu mu düşünüyor.?
iyi yayınlar.

ramazan5842 29.11.2012 22:56

[QUOTE=ramazan5842;818444][B][U]RAMAZAN YILDIRIM-SİVAS[/U][/B]

sizlere iyi akşamlar diliyor takımımızı tebrik ediyorum.

bu maçta yedek futbolcularımızın ne kadar hırslı oldukarını gözlemledim.

ben eğer rıza hocamız yayına katılırsa şunu sormak istiyorum.bu maçtada gördüm ki erhanın yeri sağ bek.uğur da sağ bekte iyi fakat çok kritik zamalrda hatalar yapabiliyor ve çok kolay kart görüyor.acaba rıza hoca erhanı sağ bekte oynatmaya devam edecek mi.?birde takımımızı çok verkaç ve duvar paslarıyla oynadığını görüyoruz.rıza hocanın uzun top anlayışı yıkmaya çalıştığını görüyorum.doğru mu.?

biraz uzun oldu fakat sormak istiyorum.rıza hoca forvet transferinde yerli oyuncu mu düşünüyor.?
iyi yayınlar.[/QUOTE]

geçen hafta sormuştum fakat yayınınız maalesef izleyemedim antremanlarda sıkça gördüğüm bir siyahi oyuncu var takımda olmayan bu kim?

adres58 29.11.2012 23:03

Kastamonudan Atilla Torun

Kupaya özel acaba seri başı kura çekecekmiyiz. Taraftar çok merak ediyor. Ayrica mantıksal olarak ara transfer ne kadar yararlı olacak transferler bu durum göze alınarakmı yapılacak.

GokhanTurna 29.11.2012 23:23

[B]Gökhan Turna - Selçuk Üniversitesi[/B]

İyi yayınlar Nail Bey

Sınavlar bitti takipteyiz selamlar Selçuk Üni Yiğidolardan size :)

Soyözen 29.11.2012 23:28

[B][U]Ankara'dan Turan Soyözen;[/U][/B]

Öncelikle iyi akşamlar. Yayınınızı internet üzerinden izleme fırsatı verdiğiniz için ilk olarak teşekkürler.

Benim sorum resmi internet sitesi ile ilgili. Bizler Sivasspor.com camiası olarak hepimiz hem tüm gelişmeleri buradan takip ediyoruz, hem de fikirlerimizi paylaşma fırsatı buluyoruz. Fakat kulübümüzün resmi internet sitesi Sivasspor.org.tr'nin bu hali bizleri üzüyor. Üstelik günümüzün şartlarında bu siteyle düzgün bir şekilde ilgilenecek gönüllü taraftarlar bile bulabilecekken bununla ilgilenen bir yetkili olmaması takımıza yakışmakta mıdır?

Uzun süredir dile getirdiğimiz bu sorunun çözümü nedir?

Tekrar teşekkür eder, iyi yayınlar dilerim.

GokhanTurna 29.11.2012 23:33

[B]Gökhan Turna - Selçuk Üniversitesi[/B]

Ligde kadrosunda en çok yabancı oyuncu bulunduran kulüplerden biriyiz. Faty'i örnek verirsek kadroya ya giremiyor. Yeni transferler yerli mi yabancı mı olacak ?

alaattin 5858 29.11.2012 23:44

İSTANBULDAN ALAATTİN ŞAHİN

BENİM SORUM ORHAN HOCAYA

DEVRE ARASINDA KALECİ TRANSFERİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ KORCAN VE NİHATIN SAKATLIĞI NE DURUMDA
HOCAM BİRDE ANTRENMAN PROĞRAMINDA BİR SORUNMU VAR MAÇTAN ÇOK ANTRENMANDA SAKAT VERİYORUZ.İSMAİL MESAJI OKUNMADAN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:09.