![]() |
Cevap: İstanbul B.B - Sivasspor
[b]her 2 takım içinde zorluk derecesi çok zor maç ibb bu maçı alamazsa düşme korkusunu ensesinde hissedecek sivasspor kazanırsa zirveye 3 puan daha yaklaşacak rakiplerimizinde puan kaybedeceği haftada alınacak 3 puan bize 15 puan değerinde olacaktır bundan öncekiyenildiğimiz 4-0 lık maç haricinde belediye takımına karşı iyi oynasakda şansımız tutmadı ya hakemle yaşansszlıkla ya beceriksizkle yenildik yada berabere kaldık umarım bu gün oşanssızlığı da yeneriz ben takımımıza güveniyorum belediye takımı iyikadrosu olsada busezon abbas yolcu bağlasan durmaz :)sivassporda çabuk gitmelerii çin yardım etmeli anteple bereber bu takımı elbirliğiyle layık olduğu lige göndermeliyiz :)hakemden bi kancıklık olmazsaki kırmızı kart penaltı filan vermezse bide penaltı kaçırmazsak bu maçı kazanırız yenilgiyi aklımdan geçirmiyorum ilkdefa olimpiyatta bu maça gidemiyorum dualarım la destek olacağım takıma başarılar giden taraftarlarımızada çokteşekkür ederim inşallah galibiyeti kutlarız bugün :)[/b]
|
Bu macı alacağız inşallah buradan istanbulda bulunan yigidolara sesleniyorum kimse havayı falan bahane etmesin ben suan stattayim hava gayet güzel şimdi takımımıza destek zamanıdır imkanı olan Yiğidolar bu maca gelsin lütfen
|
[QUOTE=Respect58;818721][B]İBB'de Gökhan Süzen'de cezalı değil mi ?[/B][/QUOTE]
Metin Depe bu maçta 4 sarı kart cezalısı oynamayacak, ayrıca Tugay Bahadır ise sakat. Gökhan Süzen Ligde 3 kupada ise 1 sarı kart gördü. Ligdeki sarı kartlar sayılıyor ama kupayı bilemiyorum. Bizde ise tipik Korcan, Nihat ve Cerny yok... Nihayetinde formdayız ve eğer önde götürürsek mutlaka geriye yaslanmamalıyız, aynı Kayseri de olduğu gibi rakibin üzerine gitmeli ve galibiyeti korumaya çalışmamalıyız. Unutmayalımki Bülent Korkmazın gözüne girmeye çalışacak bir oyuncu topluluğu ile oynayacağız. Umduğumuzdan kolay olmayacak. İnşallah yanılırım. |
Stadyum çevresinden haber yokmu??
|
işte saldır yiğidom haydi barış şimseke ragmen yenelim
|
bu maçta hakemin yüzünden 10 kişi ve penaltı golü yemeden tamamlarsak iyidir
|
[QUOTE=infial§;818730]Stadyum çevresinden haber yokmu??[/QUOTE]
[B]Stadın içine bağlandık rakip takımdan pek kimse yokmuş 5.6 bin Yiğido tribündeki yerini almış futbolcuları çağırıyorlarmış,Bu sayı artarmı maça daha var artabilir.[/B] |
bu maça barış şimseki atayanların gözlerinden öpüyorum:mad:
|
[B]Eğer hakem düzgün bir maç yönetirse Kamil Zayatte kırmızı görür bence.Sedat Bayrak 2 :D[/B]
|
Puansız dönmemeliyiz inş. şans bizden yana olur.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:15. |