![]() |
[QUOTE=Gunay][B]güzel bir hareket ancak küfürler pek iyi olmamış :([/B][/QUOTE]
haklılığımızı gölgelemiş |
Bu resim halen var fifa nin sitesinde isterseniz bakin
[url]http://www.fifa.com/en/mens/index/0,2527,111241,00.html?articleid=111241[/url] |
[B]evet gözlerinden kaçırmışlar hala bayrak duruyor :)[/B]
|
ahahaha [b]...editlenmiştir....[/b] switzerland :D :D ahaha elineze saglık bence hep hackerlansın ühüh ahahahh
|
bu yaşananlar daha önce yaşanmış olsaydı şahsen kınardım. ama bu haçlılar bizi o kadar tahrik etti ki artık ne olursa olsun hepsine bravo. Fatih hocanın dediği gibi 'artık ceza meza boş ne olursa olsun.'
bu zihniyet futbolculuk hayatında tek bir kırmızı kart görmemiş şifoyu bile çıldırttıysa bunda bir iş var demektir. hackerlara helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum. |
Turkiyeyi Butun kupalardan(avrupa,fifa,butun kuplardan) Men edicekler
heralde turkiyeyi butun kupalardan men edicekler,macta kavga cikti diye, OSnuc Aralikta belirli olacak |
[QUOTE=rguler]haklılığımızı gölgelemiş[/QUOTE]
beyler ne haklılığından bahsediyorsunuz. biz ağzımızla kuş tutsak adamların yine gözüne batıyoruz. ilerde başka yerlerine de batacaz ama neyse. |
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]biz türkler zaten teknolojiyi ne zaman doğru kullandıkki...bence onları böyle susturmaya çalışmak ellerindeki kozu artırmaktan başka bişey değil...her kızan diğerinin hakkını gaspederse nerde kaldı adalet...onlara kızıyoruz aynen karşılık veriyoruz...bunun ispatı bu değil,biraz daha akıllı olmak lazım...yıllar önce italyaya kızdık mallarını boykot ettik ne oldu italya battımı veya değer mi kaybetti "hayır"bilakis umurlarında bile olmadı...adamlar kendilerini kurtarmış bizim gibi kendi halkının karnını zor doyuran bi ülkeye muhtaç değiller..bence biraz da başarı için uğraşsak...yani kendimiz için; bünyemizi ve bütçemizi büyütsek görürsünüz o zaman büyük balığın küçük balığı yeme evresi atlatılmış olacak..isteselerde sindiremeyecekler bizi...böyle giderse hep büyük balıklara yem olacağız.....[/FONT][/I][/B][/COLOR]
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ÇOK GÜZEL OLDU
ÇOK GÜZEL OLDU ÇOK GÜZEL OLDU:D[/COLOR][/FONT] |
olmamis
Cok karisik duygular icinde mesajlari okudum. Ya Avrupa´li olmaktan vazgecmeliyiz, yada illede biz avrupaliyiz diyorsak, bazi degerlere saygi göstermeliyiz. "Keskin sirke küpüne zarar verir." Spora böyle seyler soktugumuz zaman bütün dünyayi karsimiza aliriz. Buna hic gerek yok. Uygarlik yarisinda su anda gerideyiz. Ama ilerde onlari yakalayip gecebilirizde. Tipki onlarin yaptigi gibi. Daha 1800 lü yillarda avrupali tuvaletin ne oldugunu bilmiyordu. Biz oldugumuz yerde kaldik. Kisir döngüde, onlar ise Üsküdar´dan coook daha ötedeler.!!!!!!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:47. |