SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İşte Sivas Arena (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35402)

Ferhat06 11.01.2013 10:05

Cevap: İşte Sivas Arena

[QUOTE=alaattin 5858;826573]hepsi iyi güzelde arena nedir ya boğa güreşimi yapılacak kimin aklına geldi kim arena adını koydu SİVAS ERMEYDANI koysalardı çok daha iyi olurdu hiç diyilse
bizleri çağrıştırırdı[/QUOTE]

Daha ismi belli değil henüz,lafın gelişi öyle demişler.Bence Türk töresine uyup Sivas, süperligde şampiyon olunca stadın adını koyalım.Dede Korkut masallarında geçer hani bir yiğit,başarı kazanıınca adını korlarmış atalarımız.O zaman sizin dediğiniz ERMEYDANI anlamlı olur.

Sivasli010 11.01.2013 10:11

Soguk nedeniyle sivaslilar 4eylul stadina gitmiyorlar bakalim bu stata gideceklermi, yoksa baska mazeretmi bulucaklar.

babapiton 11.01.2013 10:28

Şimdiden söylüyüm olacakları Sırf maraton tribününde bile 10 tane kapı olacak bunlardan 3 tanesi açılacak ve yine kapı girişlerin yığılma olacak ve aynı sorunlar devam edecek umarım dediğim gibi olmaz...:mad: Tribün üstündeki ısıtıcılar için sevindim :D

mustafaarslan 11.01.2013 11:09

[QUOTE=alaattin 5858;826573]hepsi iyi güzelde arena nedir ya boğa güreşimi yapılacak kimin aklına geldi kim arena adını koydu SİVAS ERMEYDANI koysalardı çok daha iyi olurdu hiç diyilse

Nedir bizdeki bu yabancı hayranlığı anlamıyorum adam gibi bir Türkce isim verilsin

Elbeyliliyiz 11.01.2013 11:22

29000 bari olsaydi bizim Politikacilar bilhassa hamza yerlikaya cok yetersizdi. en az büyük organizasyonlarda. Sivas tercih edilmeyecek duyurulur

58_SEMİH_58 11.01.2013 11:38

Stadın temeli atıldı ama hala 4-5 tane resimle yetiniyoruz! Nasıl bir proje içi dışı locası tuvaleti koridorları nasıl olacak bilinmiyor hala.Bunları ilk maçı izlemeye gittiğimizde göreceğiz heralde!

babayavuz 11.01.2013 12:10

tebrik ederim gercekten iyi bi isim bulmussun bende katiliyorum sana SIVAS ER MEYDANI gercekten mukemmel isim

Abdullah DuMaN 11.01.2013 12:42

M. Yazıcıoglu bulvarından yolda verılırse merkeze cok yakın olacak herkes gıbı bende kapasıtenın yetersız oldugunu dusunuyorum. Şöylede dıyebılırızkı kötünün iyisi.

Murad_Kelleci58 11.01.2013 13:22

[QUOTE=58_SEMİH_58;826594]Stadın temeli atıldı ama hala 4-5 tane resimle yetiniyoruz! Nasıl bir proje içi dışı locası tuvaleti koridorları nasıl olacak bilinmiyor hala.Bunları ilk maçı izlemeye gittiğimizde göreceğiz heralde![/QUOTE]

stad yapılırken etrafı devasa çadırlarla kapatılacak, ve nihayetlendiğinde hediye paketi şeklinde açılışı yapılacakmış :D

Örükcülü 11.01.2013 14:08

[QUOTE=babayavuz;826598]tebrik ederim gercekten iyi bi isim bulmussun bende katiliyorum sana SIVAS ER MEYDANI gercekten mukemmel isim[/QUOTE]

Hayret birşeysiniz ya !.. Ne bu ? Güreş meydanı mı yapılıyor? Futbol mu oynanacak güreş mi yapılacak burada. Sivas Er Meydanıymış. Lafa bak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:29.