![]() |
Cevap: 2. Lig topcusu Ümit(!)
Futbolcu olmak istiyorsan değil 2lig Premıer ligdende gelsen formayı hocadan zorla alacan. Haketmiyorsan alt lıge. İnşallah devamın gelir Ümit kendin için de böyle oynaman gerek
|
Altyapilarin oldukca yetersiz oldugu bir ulkedeyiz. Yani nerdyse tum oyuncular alt liglerden geliyorlar. Onemli olan iyi analiz edip gelecek vaaad eden yetenekli oyuncular bulmak. Benim zamaninda kizdigim sey alt liglerden 30lu yaslarda yapilan transferler. Cunku boyle oyuncular vadelerini doldurmus oluyorlar. Ama tabii ki genc ve gelecek vaaad eden isimler onceden kesfedilip diger kuluplerden once davranilmali bu konuya buyuk bir titizlikle yaklasilmali
|
[QUOTE=adres58;827321][IMG]http://www.teknikportal.com/image-uploads/nazar-boncugu-029.jpg[/IMG]
O zaman maşallah takalım nazar boncuhlu :D[/QUOTE] [B]bir nazar boncuğuda benden[/B] |
Cevap: 2. Lig futbolcusu Ümit (!)
Kara boğamız var aslanımız var yırtıcı bir kurdumuzda var acaba yanlarına bir tane kaplanmi bulsak ne yapsak
|
[B]Murat ile kıyaslanamaz çünkü Murat Ümit'e göre daha toy bence .. daha güvensiz gibi me geldi ... çok sert ve her an kırmızı kart ve her an penaltı yapacak korkusu ile izliyoruz.Bu harcanmak olarak değerlendirilmemeli stili desek daha iyi .. Ümit'i ise daha oturaklı daha garantici ve sağlam buldum Allah onun bizim yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah ...[/B]
|
Şu an bizim mevcut stoperlerden çok daha hırslı ve hatta hızlı bir oyuncu nazar değmesin çok iş yapar bence tam nokta transfer olmuş ağır olan defansımıza ilaç oldu diyebilirim.. Dünyanın bile kendisinden hızlı döndüğünü bilen navratili artık biraz dinlendirmek gerekiyor hadi hayırlısı bakalım ben ilk maçında Ümit'i çok beğendim!!!
|
Bugün ben takımı genelde çok begendim ama atıf ziya ve adem süperdi. Tabi ümit kardeşimin ilk maçı olmasına rağmen çok iyi mücadele etti en çok hoşuma gidende kendini esirgemeden oynamasıydı
|
takıma yeni gelmesine rağmen süper maç çıkardı.inşallah hep böyle devam eder, başarılar dileriz.ümit bizim ümitimiz olacak.
|
2 tane kritik top kesti.Soğukkanlı müdahaleler yerinde.Sanki biraz sert gibi
|
İlk maçı itibariyle Ümit'i genel anlamda olumlu bulduk. Hava topları ve soğukkanlılığı iyi. Solak olması bir avantaj olabilir. Fiziği iyi. Çok hamleli bir oyuncu değil. Fazla atik değil. Birkaç iyi top kullandı. Birkaç tane de gereksiz uzun top yapmaya çalıştı. Kademe anlayışı ilk maç itibariyle yerinde göründü. Gayretli ve istekli tabiki haliyle. Genç bir oyuncu. Yalnız Navratil ile birlikte defansımızın arkasına atılan birkaç pozisyonda ciddi sıkıntı yaşadık. Arkaya atılan toplar için önlem almalıyız. Ümit de umarım kendisini geliştirerek devam eder.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:36. |