![]() |
Cevap: ZTK Sivasspor-1461 trabzon maçı tahmin ve y
Trabzon'u rahat yeneceğimizi düşünüyorum.
|
[QUOTE=Rallim58;827444][B]
Hocam açılan yanlış başlığa göre mi? :) 2 dedin "gerçek uygulamaya göre" mi 2 dedin. Açıklarsan seviniriz.:)[/B][/QUOTE] tabiki gerçek uygulamaya göre..kazanırız yani abi :) hemde içeride dışarıda 2 maçıda alırız..sonra fenerede yaptıkmı bu gruptan 1. bile çıkabiliriz...nedense dünkü maç aklımdaki bütün kara bulutları dağıttı...bu yorumları yaparken en az 2 transfer daha yapılacağını düşünerek yazıyorum :) |
1461'e seyircisiz oynama cezası gelebilir. sahaya bisürü şey attılar.
|
hamsi tava partisi
|
mutlak galibiyet olacak lakin 1461 fb ye karsı gercekten guzel oynadı son dk lard tecrubesızlıgının kurbanı puansız kapattı o macı svs onunde geride beklese kontra ile cıkmaya calısırsa hucum gucumuz ile dagıtırız
|
yeneceğimizi düşünüyorum lakin hiç yabana atılacak bir takım değil 85 dk fenerle kafa kafaya oynadılar takım iyi ama çok pis taraftarları var her maç olay
|
Hiçte küçümsenecek bir takım değil. Dikkatli ve basit oynamalıyız 3 puan için .
|
[B]Maçın Hakemi: Kutluhan Bilgiç.[/B]
Üst Klasman Hakemi Bölge: İzmir |
Kolay bir mac olmayacak.onlar icin bu mac dönüm noktasi.bu yuzden gs' eleyip ,yenilmesine ragmen fb'yi zorlayan bir takim canla basla bize karsi mucadele edecek.defansta bizim gibi kolay kolay hata yapmiyorlar.girdiğimiz pozisyonlari harcamamız lazım.eğer bu maçı alırsak bir rakibi safdışı bırakmış olacağız.
|
Ciddiye alınacak bir rakip bu yoldaki he maç önemli.. Kondisyon olarak yıprandıklarını düşünüyorum ve sivasspor macı 3-1 veya 4-1 alır..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:06. |