![]() |
Cevap: Rıza hoca1 yıl daha Sivasspor'da
Anlasmanin bir yil daha uzatilmasi,yönetimin hoca´ya karsi olan güvenini gösteriyor.Cok isabetli bir hareket,bu sekilde catlak sesleri susturmus oldular.
Riza Calimbay Sivasspor icin cok sey yapmak istiyor ,fakat paranin gözü kör olsun.... Riza hoca ile daha nice nice yillara. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Riza hoca bizim icin bicilmis kaftan. |
son dönemlerde rıza hocayı eleştirenlerden biri de benim.
yönetim böyle bir karar almış saygı duymak gerekir.lakin rıza hocanın yanlış yaptığı bir çok konuyu iğnelemek gerekir kanaatindeyim.bjk konusunda biraz daha dikkatli olsun,burası sivas inş biraz daha kendini soyutlamıştır bjkden,çünkü burdan çok eleştirdik...yine yapsın yine eleştirirz...başarılar dilerim sivasspor için hayırlısı neyse o olsun.... |
[B]Bu haberin kaynagini benden baska merak eden yok galiba.[/B]
Ilginc olan gecen sezon sözletmeyi uzattigi dönemde cikan haberde kurulan cümlenin tipa tip aynisi olmasi... |
[B]Bence bu haber geçen yılın haberi.Eğer öyle değilse Kemoterapi tedavisi uygulayan bir hastaneden randevu alacam[/B] :mad::mad:
|
Dogrusu ben bu haber hic sevinmedim, bence baska tenknik direktornen daha iyi statistikler yakalariz. Gordunuz gibi riza hoca sivassporumuza uymuyor, uysaydi bu takim ilk 5e kolay girerdi.
|
dikkat ederseniz her sene 1 yıl daha uzatılıyor Rıza Hocanın Sivasspor'un iyiliğini ve başarısını istediğinden hiç şüphem yok ama Rıza Hocanın aklının da Beşiktaş'ta olduğu kesin bu yüzden 2-3-5 yıllık değil hep 1 yıllık sözleşmeler yapılıyor
|
Sivasspor için bundan iyisini bulmazssınız. Yönetim transfer yapmıyorsineye çekiyor nede olsa memlekteimin takımı diye transfer yaparken ince eleyip sık sokuyor. Sivassporagelmiş geçmiş hocaların içinde transferde nokta atışı yapan bundan öncekli hocların 8 transfer yapıda birtanesinin kadroya girmediğini gördük Sivassporumuza hayırlı olsun .İstikrar için gerekli idi
|
EN BÜYÜK TRANSFER SİVASSPOR İÇİN...
HAYIRLI OLSUN... İSTİKRAR HERŞEYDİR BİR KULUP VE TAKIM İÇİN.. |
istikrar için güzel bir olay inşallah Rıza hoca daha uzun yıllar hizmet eder sivasspor'a. biraz şans birazda para bizim yanımızda olursa daha güzel işler başaracağına inanıyorum:)
not:rıza hoca her gittiği kulupte birer yıllık anlaşma yapıyor sivasspora has değil veya başka düşünceleri olduğundan değil prensip meselesi sanırım. |
bu haber galiba sezon başındaki haber gibi geldi bana.sezon başında uzatılan sözleşmeden bahsediyor olsa gerek.çünki bu yogun transfer günlerinde yönetimin öncelikli transferi rıza hoca olmamalı.öncelikle futbolcu transferi bitirilmeli diye düşünüyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:00. |