SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   STSL/ Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin ve yorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35443)

şamatacılar 17.01.2013 20:58

Cevap: STSL/ Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin v

Transfer yapılmadığı için maça gitmeyi düşünmüyorum

savaş2 17.01.2013 21:49

***rıza ve hayrettin ikilisiyle bu macı zor kazanırız

mucahit5884 17.01.2013 23:07

gaziantep zor bir donemde bence sivasspor alacak;)

Anadoluvoyages 17.01.2013 23:11

[QUOTE=şamatacılar;828542]Transfer yapılmadığı için maça gitmeyi düşünmüyorum[/QUOTE]

Senin gibiler gelmesin gerek yok zaten

34yigido34 18.01.2013 00:11

C.KAAN KARAGUŞ
Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, uzun yıllar Sivasspor'a verdiği tutarsız kararlarla saç baş yoldurtan olay hakem, Kuddusi Müftüoğlu'nu yakın takibe aldı.
Özdemir, en son geçtiğimiz sezonun 30. haftasında bordo-mavili ekip ile Trabzon'da oynanan deplasman mücadelesinde vermiş olduğu tutarsız kararlarla karşılaşmanın sonucuna etki eden ve spor kamuoyunda büyük tepkilere yol açan Kuddusi Müftüoğlu hakkında, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın cevaplaması için Meclise soru önergesi vermişti.
Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından uzun bir süre Sivasspor'un gerek iç sahada, gerekse deplasman mücadelelerinde görev alamayan Müftüoğlu'nun yarın oynanacak Sivasspor-Gaziantepspor karşılaşmasına atanması, Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir'i yeniden harekete geçirdi.
Yarın Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma için kente gelecek Özdemir'in, hakem Müftüoğlu'nu yakın takibe alacağı öğrenildi.

gerçekten bu milletveklimiz haric sivasa sahip çıkan adam yok

tavatir 18.01.2013 00:24

Çok önemli bir maç bizim için. Şu andaki en önemli gündemimiz. Mutlaka kazanmalıyız.

Sedatxemir 18.01.2013 00:47

Kesinlikle G.Antebi yenecek güçteyiz. umarım maçda stat dolar hem futbolculara ekstra bi katkı yapar hemde keyfli bi maç izleriz. 4 1 diyorum skor içinde (gol yemeden maç bitiremiyoruz)

YİGİDOKENTLİ 18.01.2013 02:05

Sercan Yildirim VE Eneramo iki Süper iki olacak Sercan ilk macinda gazianepspora gol atacak insallah,

58MUAMMER58 18.01.2013 02:16

[b]1461 maçını ölçü almıyorum sivasspor bu ligdeki hertakımı yenecek güçte kendi evimizdeki maçları iyioynuyoruz antepde sosa ibriçiç gibi adamlar gitti aldıkları oyuncuların uyum süreci var askadromuz antepi yenecek güçte alacağımızı umut ediyorum [/b]

Poyrazcan 18.01.2013 06:17

KÜMEDE KALMAK AŞKINA!
KOLAY GELSİN SİVASSPOR...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:45.