![]() |
Cevap: Taraftara çağrı...!
pankart yapcam ne yazıyım yardımcı olun bakaim :D
|
Maça gidelim ve var gücümüzle Sivassporumuzu destekleyelim.. Maçın hakemine de maç içinde hakemin durumuna göre gereken yapılır mutlaka...
|
[QUOTE=favori58;828531]Rallim abi sen müthiş bir Sivassporlusun valla, çok güzel mesajlar vermişsin lakin bunu kim yapacak?
Bu kadar basit bir şeyi bile yapamamaktan endişe duyuyorum, ama biz maratonda elimizden geleni yapacağız Bence en güzel anlamlı slogen " Kuddusi Başkan Trabzon şampiyon olur" yapabilirsek tabi!!!!![/QUOTE] [B]Favori kardeşim, eğer basit bu birliktelik içerisinde de olamayacak isek; kimse kusura bakmasın ama, 4 Eylülün kapısına kilit vuralım daha iyi..:) Seçtiğin sloganı değiştirip bizim söylemimize çeviridğimizde daha etkin olur diye düşünüyorum, şöyleki; "Guddusi baaaaşgan Dırabizon şampiyon" :D[/B] |
Bu sezon 2-2 biten Bursa maçına Bülent Yıldırım atanmıştı.Maç öncesi maraton tribününden gerekli tepkiyi gösteren bir abimiz vardı hatta sitede de yazılarını görüyoruz :)
[B]Gerekli tepkinin verileceğini düşünüyorum[/B] az da olsa tribünlerden. |
[QUOTE=33sivasli58;828532]Cumartesi günü işi olmayıpta bu [B]maça gitmeyen adam karısıyla gün'e gitsin.[/B]..!!![/QUOTE]
Bu kadar.Süper. |
yaklaşık 10 haftadır, sivassporumuzun hiç bir maçına gitmiyoruz.(Ben ve 30 kişilik arkadaş grubumuz), bu maç için var gücümüzle orda olacağız..
|
tribünlerin hakemi hedef alması doğru değil. vereceği kararlar aleyhimize olabilir.
tribünlerin agresif olması takımımızı da oyundan düşürürür. biz sadece sivassporu destekleyelim kafi.. |
Sivasspor taraftarının ne önünden gidilir nede arkasından
|
[B]NE OLUR UZUN UZUN DÜŞÜNÜP HAZIRLADIĞIM ŞU SÖZLERİ TARAFTAR GRUPLARIMIZ PANKART HALİNE GETİRSİN, BEN ANTEP MAÇINA GİDECEĞİM AMA 1461 MAÇINDA BURADA OLMAYABİLİRM:
''61 KERE DEĞİL, 1461 KERE KÜFÜR ETSEN NE YAZAR? BİZ 58 KERE SUSAR 1 DEFA KONUŞURUZ!!! '' --------------------------------------------------------- ORUCU BOZMAK 62 KEFARET GEREKTİRİR, TÜRK FUTBOLUNU TEMİZLEMEK İÇİN 61'İ SİLMEK KAFİ... ---------------------------------------------------------------------- 61'E 1 ÇAKARIZ OLUR 62.. 62'DEN TAVŞAN YAPARIZ GARDAŞ!!![/B] |
Tüm Sivas haftasonu oynanacak macta stadı doldurup takıma ve başkana sahip çıkmalı.lazlarla ilgili pankartlar yazılıp açılmalı...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:38. |