SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35522)

erhan 10 29.01.2013 00:55

Cevap: Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası

[QUOTE=ihtiyar yiğido;832001]Programı bende seyertim bu çıkış üzerine bekledimki Rıza hoca canlı yayına katılıp cevap verecek diye ama rıza hoca hiç aramadı halbuki katılıp şansala ağzının payını vermesini beklerdim hayal kırıklığına uğradım[/QUOTE]

Rıza Çalımbay bu durumu açıkladı.Kendisi program esnasında haberdar olamamış o yüzden aramamış.Bugün sabah aradığında da konuşamamış

Harput0658 29.01.2013 01:50

Madem haklısın sen adam gibi konus. Ne dayilik yapiyosun. Biz yayınlıyoruz inanmiyosa izlesin deseydi. Istifa et diyerek dayilaniyo ayıptır. Niye diğerlerine dayilanamiyosun.

sivasrehberim 29.01.2013 08:22

bu tiplere en buyuk cevabı sahada başarılı sonuçlar alarak verebiliriz arkadaşlar. maalesef sözlü cevaplar onları tatmin etmez. biz işimize bakıp çıkıp maçlarımızı aslanlar gibi oynayıp kazansak o zaman alırlar laflarını.

amigohikmet58 29.01.2013 08:48

gunaydin tum yigidolar.dun bende uzulerek izledim.herkim olursa olsun bizim tum hocalarimiza simdiye kadar hickimse dil uzatamadi uzatamaz.elestiri olur ama istifa sini soyleyemez.sansalada hem stad,da hemde yayinci kurulysu arayarak gerekirse aboneluk iptalini talep ederek geregini yapalum.saygilar tum yigidolara sevgilerimle...

Salim58 29.01.2013 09:00

[B]Şansal denen dalkavuk haddini aşmıştır senin işin farklı Rıza hocanın işi farklı Rıza hocayı bu takımın başına senmi getirdinki sen istifaya çağırıyorsun.

Rıza hocayı ben istifaya çağırırım benim gibi Sivasspora gönül veren tüm yiğidolar istifaya çağırır ama sen çağıramazsın bunu yapacak en son kişi sensin işine bak işini düzgün yap göstermen gereken görüntüleri atlama ve göster.

Malum takımların kıçını yalamakla eline hiç birşey geçmez sadece yaladığınla tadı damağında kalır okadar....[/B]

OzkanBaskan 29.01.2013 09:06

İkiside bence saçlamış.. Hoca takımına adam gibi futbol oynat gollerini ve kaçan pozisyonlarını yayınlasınlar senden övgüyle bahsetsinler sende bu konulara girme. Şansal a gelince haddini bilmeden yok istifa et falan bunlar sana düşmez senin işine karıştığı için değilde hoca sen Sivas'ı kötü yönetiyorsun herşey ortada son altı hafta da bir maç kazanmışsın deyip eleştiri yapıp bu şekilde istifasını iste o zaman haklı bulalım.. İkiside yaşlı talihsiz çıkışlar nereye çatacaklarını şaşırmış durumdalar!!

amigohikmet58 29.01.2013 09:12

bakin yigidolar [url]www.digiturk.com.tr[/url] adresinden bize ulasin bolumune ve 0212 4737373 numaradan ulasip hem sikayet hemde uyelik iptali eger ligtv uyeliginiz varsa yapalim.ben yazdim bisey kaybetmezsiniz.bu takim buralara kolay gelmedi.kimseninde bizi yok saymasina goz yummayalim.2 tane sivas yok arkadaslar.destegimizi verelim cik cenderelerden gectik bunuda atlatiriz bir olalin birlik olma zamani gecerse cok yazik olur bu guzelim sivasimiza.saygilar...

Soyözen 29.01.2013 09:40

"Şansal Büyüka'nın hocamız Rıza Çalımbay'a yaptığı saygısızlığı tüm Sivasspor camiası olarak kınıyoruz!"

Arkadaşlar şöyle basit bir mesaj attım bize ulaşın linki üzerinden. Detaya inmedim çünkü ne saygısızlık yaptığını söylemezsek daha çok ilgi çeker.

mishka 29.01.2013 09:42

Şansal'ın bir husumeti var ama çözemedik

EneS ElmaS 29.01.2013 10:18

Aklıma Volkan şenin tekmesi geliyor.. hocam gerekirse basın açıklaması yap ve o pozisyona işaret et! Bu işin peşini bırakma..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:23.