![]() |
Cevap: “ Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu
eneramo da pazarlamacıları geçti kendini istanbul takımlarına pazarlayacak kendince akıllı ol bu oyunun ile sivasspordan başka kimse kabul etmez istanbul takımlarının taraftarları sivasspor taraftarına benzemez cok degil 2 mac sonra kapının önüne koyarlar hemde ne galiz küfürlerle ..
|
inşallah gollerdede zorlanmaz
|
Eneramo kusura bakma da İstanbul takımları seni ne yapsın biz bile yerine daha iyisini bulunca oynatmayız seni ama şu da bir gerçek ki Moussa Sowu da alsak Rıza hoca hala Eneramoyu 90 dakika oynatır, aralarında nasıl bir ilişki var bilemiyoruz
|
biraz abartmış sanki :rolleyes:;)
|
Avrupa'ya gidelim kendisi isteyecek burada kalmak zaten. :D
|
sivastan ayrılmak yok futbolu bizde bırakacaksın eneramo :D
|
Eneramonun bu çıkışını fazlaca amiyane buldum.
Sakatlanmasına rağmen oyuna mecburen devam ettiği bana göre gerçek dışıdır. Eneramo aksine sakatlanmamış ve bitkin düştüğü için çıkmak istemiştir. 2. golden sonra attığı takla sakatlanmadığının bir delilidir. Eneramo bu sezon kuvvetsiz kaldığı kanısındayım. Sivasta uzun zaman kalacağına ben inanmıyorum. |
Eneramo'nun bu konuşmaları bana Kayserispordayken Fener'e Kadıköy de ki bir maçta 3 gol atan yabancı bir futbolcu vardı onu hatırlattı. O da gollerden sonra takla atmıştı o maçtan sonra da basının gündemine oturmuştu ama sonra Kayseri de bile oynamadı ve apar topar gönderildi dikkat et de sonun ona benzemesin kara boğa kendine de Sivasspor'a da yazık etme önün de daha 14 lig maçı ve en az da 3 kupa maçı var o maçlara ver kendini Sİvasspor'a faydalı ol da ondan sonra İstanbul hayeli kur
|
anadolu nun kara bugası derim gardaş
|
[QUOTE=33sivasli58;834406]Eneramo'nun bu konuşmaları bana Kayserispordayken Fener'e Kadıköy de ki bir maçta 3 gol atan yabancı bir futbolcu vardı onu hatırlattı. O da gollerden sonra takla atmıştı o maçtan sonra da basının gündemine oturmuştu ama sonra Kayseri de bile oynamadı ve apar topar gönderildi dikkat et de sonun ona benzemesin kara boğa kendine de Sivasspor'a da yazık etme önün de daha 14 lig maçı ve en az da 3 kupa maçı var o maçlara ver kendini Sİvasspor'a faydalı ol da ondan sonra İstanbul hayeli kur[/QUOTE]
Agwahowa................ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:57. |