SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Sporlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=75)
-   -   Filiz, Avrupa karate şampiyonasında (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35581)

BekirBayrak 07.02.2013 21:46

Cevap: Filiz, Avrupa karate şampiyonasında

[B]ALLAH yardımcın olsun.
Dualarımız seninle GÖKHAN...
[/B]

ELLİSEKİZ 07.02.2013 22:25

Hadi aslan yiğenim dualarımız seninle...

HababamHa 08.02.2013 09:13

genç gardaşıma başarılar dilerim

gogohan 08.02.2013 10:12

Göreyim seni Gökhan, Sivas'ımızında bir milli karateci olduğunu DÜnya alem duysun. Bu karşılaşmalara Sivas Belediyesi veya Sivas Karate il temsilciliği organize oldularmı acaba. Bir otobüs ayarlansa giden olurdu belki.

ş.usta 08.02.2013 17:36

[QUOTE=Rallim58;834717][B]Herkese yetecek kadar, Kastamonu helvası :) veya pişmaniyesi[/B][/QUOTE]

abi konyadan kastamonu helvasımı istiyorsun...:)

karsa gitsek izmit pismaniyesimi istiyecen...:)

Rallim58 09.02.2013 14:45

[B]Konya'da devam eden, Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaşaltı Şampiyonasında hemşehrimiz Gökhan Filiz'den ilk müjdeli haber geldi.

Devam eden turnuvada, kategorisinde, ilk turda İrlandalı milli sporcuyu 3-0, ikinci turda Fransız milli sporcuyu 4-3, üçüncü turda Ukrayna'lı milli sporcuyu 1-0 yenerek finale çıkmayı başardı. Antrenmanda sağ ayağında oluşan sakatlık (sporcuya söylenilmeyen ancak, muhtemel çatlak olduğu yönünde bilgi geldi) nedeniyle iğne ile oynayıp bu başarıyı yakalamasından dolayı ayrıca tebrik ediyorum.

Bugün saat 16.30 dolaylarında yapılacak final müsabakası Kon TV'den canlı olarak verilecek.

Şu anda müsabakayı salonda takip eden Filiz ailesi (Cücü baba ve Osman amcası) ile şenol usta ve suat ustaya, verdikleri bilgiler nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Sivas'ın altın çocuğu olacak Milli Sporcumuz Gökhan Filiz'e altın madalya mücadelesinde başarılar diliyorum.

Dualarımız seninle Gökhan'ım... Rabbim yar ve yardımcın olsun[/B]

BekirBayrak 09.02.2013 14:47

[B]Bugün yapılan musabakalarda
Gökhan kardeşimiz finale adını yazdırmıştır.
Saat 16,30 ila 17,00 arasında Final musabakası
[url]www.kontv.com.tr[/url] adresinden izleyebilirsiniz.
Gökhana ALLAH'tan başarılar diliyorum...[/B]

Mustafa58Ağa 09.02.2013 15:12

haydi gökhan filiz

Salim58 09.02.2013 16:21

[QUOTE=Salim58;834690][B]

Deniz abime haber vereyimde bu şampiyonayı Konyadan canlı takip etsin.[/B][/QUOTE]

[B]Deniz abimizi haberdar ettim sağolsun hemen salona gitmiş şu anda müsabakayı takip ediyor...[/B]

Rallim58 09.02.2013 16:31

[QUOTE=Salim58;835089][B]Deniz abimizi haberdar ettim sağolsun hemen salona gitmiş şu anda müsabakayı takip ediyor...[/B][/QUOTE]

[B]Ben de Cücü baba ve şenol usta gibi sitemiz üyeleri ve sivas ekibi ile buluşturdum..:)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:44.