![]() |
Cevap: STSL/Kasımpaşa-Sivasspor maçı tahmin ve yor
Sivas win 2:1 !
|
bu maçı da kazanıp çıkışımızı sürdüreceğiz.
istanbulda yerimizi alacağız statta |
Yeter ki inanalım .İnanmak başarmanın yarısıdır.Bu Kasımpaşa Ne FB den ne TS den üstün takım .Lakin sıradan bir takımda değil. Ama bizde çok moralli ve formdayız .Yeneceğiz Allah'ın izniyle...
|
Yenmeliyiz.Geçen hafta oynadğı Elazığ maçını 90 dakika izledim,Elazığ galibiyeti kaçırdı.Akıllı oynarsak yeneriz.
|
[B][I]Sakatlıkların dışında eksiğimiz yok sadece Navratil bu maçta kart cezalısı.
Zor bi maç olacağı kesinde güzel bi maç olacağıda kesin. Sıkıntı yapmaya gerek yok Paşa'yı Paşa'da Paşalar gibi yener geliriz.[/I][/B] |
[QUOTE=Salim58;835663][B][I]Sakatlıkların dışında eksiğimiz yok sadece Navratil bu maçta kart cezalısı.
Zor bi maç olacağı kesinde güzel bi maç olacağıda kesin. Sıkıntı yapmaya gerek yok Paşa'yı Paşa'da Paşalar gibi yener geliriz.[/I][/B][/QUOTE] [B]Navratil kart cezalısı ise,haftaya büyük ihtimal hoca Ümit ile Murat`a forma verir. Çok zor bir maç,her maçın ayarı farklı oluyor.Ama inşALLAH gevşemeden,yine sıkı bir oyun ile galibiyet alırız.Şuanki alacağımız galibiyetler hayati önem taşıyor.[/B] |
[QUOTE=YuSuF;835665][B]Navratil kart cezalısı ise,haftaya büyük ihtimal hoca Ümit ile Murat`a forma verir.
Çok zor bir maç,her maçın ayarı farklı oluyor.Ama inşALLAH gevşemeden,yine sıkı bir oyun ile galibiyet alırız.Şuanki alacağımız galibiyetler hayati önem taşıyor.[/B][/QUOTE] Ümit'in durumu belli mi? Ben hiçbir haber görmedim sakatlığıyla ilgili |
Ümit'in durumu belli değil şuan ama bence defans hattımız uğur-erhan-rayno-ziya şeklinde olur maçı 3-1 alırız Allah'ın İzniyle...
|
eğer uğur oynarsa maç çok zora girer inşallah rıza hoca böyle bir yanlışa düşmez
|
son kazandığımız iki maça bakarak bu maçıda alırız tahmini yapıyoruz,fakat kasımpaşa bu ligdeki en tehlikeli takım benim gözümde..istanbulda ki yiğodolara büyük iş düşüyor.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:45. |