![]() |
Cevap: Hayalim Bu Formayı Giymekti
ziya iyi topçuda son maçlarda pek varlık gösteremiyo ama taraftar olarak ona inancımız tam kendini toparlayacaktır
|
inşallah milli formayıda giyersin
|
[B]Türkiye'de sol bek sıkıntısı çeken o kadar takımdan bizim en az 10 senelik sol bek ihtiyacımızı karşılayacak bi adam çıkması ne kadar güzel :)[/B]
|
[B]Karakter yapısı ve efendi kişiliği ile tüm yiğidoların gönlünü kazanan Ziya'nın, Sivasspora hizmeti ilelebet olsun isteriz. Ancak, başarılı performansı ile listelerde yer alacak olan Ziyanın, Sivassporda fazla kalacağını ümit etmiyorum.
Gitmesini asla istemediğim, ancak kendi istikbali ve ailesinin İstanbul'daki yerleşik düzeni, milli takım yolunun açılması nedeniyle gitmesini isterim.[/B] |
[QUOTE=burak58as553;837385][B]Türkiye'de sol bek sıkıntısı çeken o kadar takımdan bizim en az 10 senelik sol bek ihtiyacımızı karşılayacak bi adam çıkması ne kadar güzel :)[/B][/QUOTE]
10 senemi? ziya suan 25 yasinda.. |
Sivasspor a faydali olacak bir oyuncu. Sivasli olmasi da cabasi. Hic bisey icin bile oynamasa memleket diye oynar.
|
ah ulan ziya yapılırmı bu bana diye bişey vardı.ziyayı çok seviyoz aslanlar gibi savaşan yürekten oynayan adam.helal olsun ona.ama onu sivasta a milli takım kadrosuna vermeden göndermek yok.:) milli takımı beklerken emekliliği gelmiş olur.bakar körler görmezde ondan.
|
Aferin ki ne aferin...Ben bu çocuğu en başından destekledim. Anladığım kadarıyla mayasıda sağlam ahlakıda...Demeç budur işte...''Hayalim Sivasspor forması giymekti'' her şeyi özetliyor zaten...
|
yeterki kardeşim bozulma böyle devam et sen kazanacaksın
|
Ziya dünkü maçta sol tarafı hem geride hem de ileride çok iyi kullanabildiğini gösterdi, maç içerisinde çok fonksiyonelli bir oyuncu olabileceğini Milli Takım antrenörleri de görür mü bilinmez
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:14. |