![]() |
Cevap: Ben herkesten memnunum
[QUOTE=Kasim58;837531]Yukarda Riza hoca´nin demecini okurken hep bekledim ve icimden hoca sakatliktan ve enfazlada iki kulvarda mücadele ediyoruz cümlesini kulanmaz insallah diye kendi kendimele mücadelle ettim ama Riza evendi yine yaniltmadi beni ayni ezber ayni sanaryo.[/QUOTE]
Söylemesin mi yani iki kulvarda mücadele ettiğimizi, sakatlıklar olduğunu söylemesin mi? Hem söylese de yapacak bişey yok diyor adam elimizdekilerden memnunum diyor, bunları söylemesi neden zoruna gitti? Bundan birkaç sene önce de neden kimse bu taraftara bilgi vermiyor, açıklama yapmıyor diyorduk, şimdi Rıza Hoca çıkmış detaylı anlatıyor herşeyi, yukaridakilerden farklı ne söyleyebilir bir hoca? Takımın son durumu hakkında bilgi aktarmış ve güvenini belirtip önümüzdeki maçları kazanacagimizi söylemiş, sen ne söylemesini bekliyordun? |
[QUOTE]Ben herkesten memnunum[/QUOTE]
Kimse kusura bakmasın; ama [B]ben senden memnun değilim[/B] Rıza Hoca |
ben uğur-murat-pedrielden memnun değilim bjk maçıda pieche şans verilmeli
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;837588]ben uğur-murat-pedrielden memnun değilim bjk maçıda pieche şans verilmeli[/QUOTE]
Üçününde yerini dolduracak çok iyi futbolcularımız var |
Rıza hoca şu "[B]telafisi olmayan maçlar oynayacağız[/B]" sözünü artık bırakmalı. bıkkınlık verdi çünkü.
|
başka diyecek bir kelime yok sanırım diline pelesenk olmuş vazgeçmez bu sevdadan :D
|
Sivasspor istese her takımı yener be ! takım ruhu olsun ellerinden gelen çabayı göstersinler tamamdır..
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;837588]ben uğur-murat-pedrielden memnun değilim bjk maçıda pieche şans verilmeli[/QUOTE]
olur mu gardaşım onlar takımın temel taşları hoca o daşları:D yerinden oynatırmı hiç |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:13. |