![]() |
Cevap: Geçen Sezona Göre Sivasspor
Bizim gibi futbolcusuna ayrimcilik yapan hoca ve takim ben hic görmedim sayin riza hoca arkadusu piech i ben almadim diyor bu ne demek yönetime karsi bas kaldirmak sen hocasin senin böyle yönetime karsi gelme hakkin yok ikincisi bir hoca ki oyuncular arasinda ayrimcilik yapiyorsa o takim dan artik birsey beklenmez biz görüyoruz sayin hoca futbolcularin üc de ikisi sana kirgin ama sen kendini hala kaf daginda görüyorsun bu böyle gitmez bu inadindan vaz gec.
|
Rıza hoca istediğim transferler yapılmadı diye sürekli yönetime veryansın ediyor gün geçtikçe geçmişi arar olduk yazık bu şehire bu takıma bu taraftara!!!
|
Piech' in alınması Sn.Rıza Çalımbay'ın isteği ile olmamış olabilir, ancak Piech mi illaki beni alın diye yönetime diretti ,yani adamın günahı ne ? yönetim teklif etti adamcağız da kabul etti.
Böyle oynatmayacaktın o zaman adama haber gönderseydin oynatmayacağını bildirseydin adamda gelmezdi o zaman sen yönetimle farklı düşün,ters ol günahını Piech çeksin hayır hiçbir aklı selim sahibi bu yakışıksız durumu kabullenmez. Tahmin ediyorum formalite maçı olan bursa ile kupa mücadelesinde ilk 11 e alırsın lakin diğer maçlarda şans vermezsen hem takıma hem piech e hem de yönetime ve dahi Sivaslılara karşı ayıp edersin Sn.Çalımbay... |
Rıza hoca almamış olabilir ama bu adamın kötü topçu olduğunu mu gösterir. Adam ne kadar kaliteli olduğunu kısa süre içinde gösterdi zaten. Taraftar olarak baskıya devam edersek bir müddet sonra sahalarda daha uzun süreli göreceğimize inanıyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:16. |