![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
RIZA BABA ISTIFA
RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA |
bu hocaya devam edersek seneye ptt lıg ındeyız
|
Maçın adamı: Bursa'da Hayrettin, Sivas'ta Borjan.
Teşekkürler Rıza Hoca! Aynen devam et! |
[B]Detaylıca değerlendirmeye gerek yok bu maçın katili Rıza Çalımbay ve Hayrettin'dir. Bu kadar net. İkisi el ele bugünki maçı verdiler Bursa'ya.[/B]
|
RIZA BABA ISTIFA
RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA |
Anadolu takımları içerisinde en etkili ofans hattına sahip Sivasspor'un durumuna bak, üç haftada sıfır gol!!!
Bir hafta Uğur, bir hafta Hayrettin, bakalım haftaya kim çıkacak meydana? Atıf'ın, Kamil'in olduğu bir takımda defansa Uğur'u Hayrettin'i koyarsan böyle olur. Üstü kaval altı şişhane olmazzz! Dikiş tutmaz işte böyle! |
[B]3 Haftadır kendi kendimizi yeniyoruz !!![/B]
[COLOR="Red"] -> 3 haftadır gol atamıyoruz. Bırakın galip gelmeyi gol sevinci yaşamayı unuttuk. -> uğurdan kurtulduk sağ kanattan derken, bir bomba daha düştü ve hayrettin bombası. -> yediğimiz golü izledikçe futboldan soğuyorum ya.[/COLOR] |
Rıza Hocayı değerlendirelim...
Hayrettini değerlendirelim... Kalecimizin farkı önlediğini değerlendirelim... Eneramo'dan nasıl bidon olur onu değerlendirelim... Uyuşuk ve vurdumduymaz futbolumuzu değerlendirelim... Peynir ekmek gibi puan verdiğimiz maçları değerlendirelim... Küme hattından haberdar olmayanları değerlendirelim... |
RIZA BABA ISTIFA
RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA RIZA BABA ISTIFA |
Lutfen kimse kizmasin, simdiye kadar Riza hakkinda hic olumsuz bir yorum yapmadim vede aldigi adamlari begenerek seyrettim ama bu adamin elindeki tek sey iyi bir transfer scoutunun olmasi. Simdiye kadar hakkinda hic bi kotu soz bile etmedim ama son 3 haftadir geldi bogazima kadar dayandi bu nasil bir oyuncu degisikligi mantigidir kardesim ya ? Nasil bir suursuzluktur bu ya ? Senin ondeki kanat oyuncun sakatlanmis sen tutuyon hayrettini oyuna suruyon, piech, sercan hadi oda olmadi pedriel dururken. Bide oyle bi bok yiyorsunki tovbe tovbe geri hayrettinide oyundan alamayacagin icin ziyayi oyundan alip yerine sercani oyuna suruyorsun. Bu adamdan bi cacik olmaz iyi transfer yapiyor tamam ama hocaliga geldiginde is eksilerde. Herkesten de ozur diliyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:42. |