![]() |
Cevap: Mağlubiyeti Haketmedik
şu tabloya bak ya. bu kadar insanı üzmeye kimin hakkı var arkadaş. misyonunu tamamlamış oyuncular istemiyorum artık. Mehmet yıldız sivastan gitti hangi takımda oynayabiliyor, dikiş tutturabiliyor bakın bakalım. ama hayretin abim oynamaya devam etsin böylece bir kaç düğün salonu daha, bir kaç öğrenci yurdu daha açar, sivasın çocuğu ne de olsa!!! lütfen biraz da sivasspora gönül vermiş taraftar düşünülsün. yazık bu taraftara da.
|
maglubiyeti hak etmedikmi???? hocam sen nediyorsun yaw.... hayrettini oyuna soktunda biz maglubtik
|
ayrıca şunu da belirteyim. gerçekten bu mağlubiyetleri kabullenmiyorum.(son 11 haftanın mersin idman yurdundan sonra ligde en az puan toplayan takımıyız.)
hoca grosicki- hayrettin değişikliğiyle kendiyle çelişti. grosicki yerine sercanı koysak oyun düzenimizde bi değişiklik olmayacaktı. ancak 25. dakika da sol kanadı daha defansif hale çevirdi. madem böyle düşüncen vardı hocam maça öyle başlasaydın. |
arkadaslar bu benım ıcın son yorumdur rıza hoca takımdan gıdene kadar yorum yapmyacagım ama ben sunu anlayamıyorum takım ptt lıgıne duserse bu gıdıs onugosterıyor zıraat kupasını alsan neye yarar hepınıze saygı ve selamlarımla rıza hoca gıttıkten sonra buradayım
|
Evet,Sivasspor taraftarları olarak biz bu mağlubiyeti haketmedik. Haklısınız. Ama [U]siz[/U] bu kötü kenar yönetimiyle bütün mağlubiyetleri hakediyorsunuz.
|
Mecnun baskan bu takimin 2004-2005 sezonunda süperlige cikmasinda önemli bir rol oynamis ve bugünlere kadar gelinmistir.
Fakat gidisatimiz iyi olmadigi gibi gol yollarinda cok zayif kaliyor.Bu sartlarda gol atmamiz cok zor. Baskanim; Riza hoca etkisiz ve kifayetsiz kaliyor bu olaylar karsisinda.Her mac sonrasi ayni yorumlari duymaktan bize GINA geldi resmen.Taraftarlaringürmek istemedikleri Ugur ve Hayrettin´í oyuna almasini istemiyoruz. Mecnun baskan artik ortaya cikma zamani gelmedimi artik,takim kan kaybediyor. Takimimiz kan kaybediyor,akan kani durdurun ve gerekli yerlere nesteri vurun.Bu takim düsmemeli.... |
ugurdan kurtulduk derken simdide hayrettin cikti basimiza sol acik oynucak oyuncu kalmadi ziyayami kaldik anlamadim erman,atif,hatta piech bile oynardi defansi neden bozuyorsun hoca insallah bu hatadan dercikaririz Umit sakatlandi galibiyeti unuttuk
|
Sadece Borjanın kurtarişlarıyla maç kazanmak mantıklımı olur. Atmadan olabilirmi acaba
|
Hepiniz her türlü rezalete kepazeliğe layıksınız sonuna kadar hak ediyorsunuz(Yönetim.Teknik heyet.Futbolcular)
Bunu haketmeyen biri varsa oda TARAFTAR'dır... |
Bu da geçen haftanın açıklamasıydı:
[url]http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8663&Itemid=1[/url] [B]Kaybedecek futbol oynamadık[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:25. |