![]() |
Cevap: Geri dönüşler başlasın
hayrettinden kurtulalımda nolursa olsun abdülkadirde mutlaka geri dönmeli
|
abdülkadir süper lig için daha erken
|
[QUOTE=velibircan;840054]Abdulkadir de piech gibi yedekde otura otura kendını gosterme sansı bulamadan gıttı samsuna.Sımdı de orda harıkalar yaratıyor cok sevıyoruz paralar saçmayı..
Muhammet ve niceleri Sivaslı oldukları ıcın kaybedıyorlar.Birilerinin tanıdıkları olsa sımdıye a2 den prof olmuslardı.Başkaları 17 18 yaslarındakı oyuncularını superlıgde as cıkartsın bızde zorunlulukdan kaanı kadroya alalım oyuna 1 kez bıle aldırmayalım... Daha cok sey var soylenıcek ama bizde kalsın[/QUOTE] aynen katılıyorum Sivaslılar neden bu takımda tutunamıyor |
Onlar artık 2. lig topcusu (Rıza hocamıza göre) Antrenman felan kaldıramazlar ama gittikleri takımlarda saheneler yaratırlar. Ben bu futbolcuları izledikce resmen içim acıyor. Rıza hocamızın bahaneleri yüzünden gelecek için umut veren futbolcularımızı baskalarına veriyoruz. Prestij maclarında bile genclere sans verilecegine ilk 11 oynayan adamlar oynuyor. Baska söze ne gerek var.
|
[B]Is Nasrettin Hocanin bir Fikrasina döndü:
EseGini kaybeder geri buluR cok sevniR. Bizde ona döndük :D[/B] |
bu hafta Eneramo yerine Abdulkadir Hayrettin yerine Muhammet olsa işler daha farkı olurdu
|
Lütfen Okuyun
Kiraladıklarımız iyi veya kötü orası bu işin üstadlarına bağlı. Kiralanan futbolcular hep 2-3. lige gittiler. Acaba süperlig kapasiteleri yeterli mi onlar bilir. Asıl mesele alt yapıya önem verip kadronun gençleşmesi. A2 takımımız gruplardan çıkıp klasmanda oynuyor. Aynı klasmanta Sivas 4. Eylül bld. nin A2 side var. Yani çoğu Sivas doğumlu yetenekler. Yüreği ile oynayabilecek yetenekler Sivasspor'da. Ve başarılı grafik çiziyor ikiside. Sadece sahip çıkılması gerekiyor. O zaman dışarılardan futbolcu aramaya hacet yok |
pilot takımdakiler zaten bizim topçularımız değilmi ?
|
Abdulkadir gollere sol kanadımız kayıplara devam ediyor sezon sonu iki futbolcuda geri çağırılmalı.
|
[QUOTE=Mete209;839905]Abdulkadir Eneramo'dan, Şaban ise Hayrettin'den daha yararlı olacaktır takıma.[/QUOTE]
kesinlikle katılıyorum. Ben bile hayrettinden iyi oynarım ya :) Mahvetti takımı. Onu sahada görünce artık ne hata yapacakta takım gol yiyecek diyorum ve öyle oluyor zaten. Gördünüz geri pası, böyle bir pas var mı? ve tabi ki eneramo! Bu konuda artık yazmak istemiyorum. Kelimeler ağzıma sığmıyor artık maalesef! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:38. |